Sponsoren MVV 29 opgelet: Wim Kieft komt naar MVV 29 op 30 november!

2017-10-02
Op donderdag 30 november a.s. staat een speciale avond voor alle sponsoren van MVV’29 op het programma. Ex-topvoetballer Wim Kieft, hoofdpersoon in de succesrijke biografie KIEFT, is donderdag 30 november te gast op de sponsoravond in onze kantine De Voltreffer.
 
De misschien wel beste voetbalanalist van Nederland, die het boek over zijn leven de NS Publieksprijs zag winnen, gaat aan de hand van journalist Eddy van der Ley in op zijn voetbalsuccessen en turbulente levenswandel. 
 
Wim Kieft droeg bijna twintig jaar een groot geheim met zich mee. Dat is voorbij. Aan Michel van Egmond vertelde hij zijn onwaarschijnlijke verhaal. Het is het verslag van een bittere strijd tegen zijn cocaïne- en alcoholverslaving. Tegen de demonen in zijn hoofd. Maar het is ook een hoopvol relaas over de voorzichtige wederopstanding van een veerkrachtig mens. Op de sponsoravond wordt de bezoeker meegenomen op een fascinerende reis door het leven van Wim Kieft. Het gaat over Ajax, PSV, Oranje en uiteraard over die gedenkwaardige kopbal tegen Ierland in 1988. Maar het gaat ook over schuld en schaamte, over eenzaamheid en angst, over de druk, over het eeuwige onvermogen om te genieten van succes. En over de dagelijkse strijd die hij voert om clean te blijven.
 
In het prikkelende, interactieve programma worden ook de bezoekers in de gelegenheid gesteld vragen aan hem te stellen.  ‘Ik ben blij dat ik weer leef,’ zegt Kieft nu. ‘Écht leef.’ Wim Kieft (1962) speelde 42 keer voor Oranje. Hij werd Europees kampioen in 1988, won de Europa Cup I, werd zes keer landskampioen, vier keer bekerwinnaar en ontving al op 19-jarige leeftijd de Gouden Schoen. 
 
Alle sponsoren van MVV'29 krijgen voor deze avond nog een persoonlijke uitnodiging.
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.