Assurantiekantoor W. Busscher wint 11e editie Bedrijventoernooi MVV 29

2017-06-25
Zaterdag 17 juni j.l. stond voor de 11e keer achtereen het Bedrijventoernooi van MVV’29 op de rol. 12 Teams gingen in 2 poules van 6 strijden om de Gerard Telgenkamp Bokaal oftewel de Cup met de grote oren. In een sportief toernooi welke deze middag  goed werden geleid door de leidsmannen werden er mooie en fanatieke wedstrijden afgewerkt met vele kleine verschillen in eindstand.
 
4 Ploegen bleven na de poulefase over en deze gingen in de kruisfinales strijden om een plek in de finale.
De 1e kruisfinale was Assurantiekantoor W. Busscher tegen Fysiotherapie Langeveld. Deze moest na de reguliere speeltijd worden beslist via strafschoppen. Assurantiekantoor W. Busscher was hierbij de sterkste en plaatste zich voor de finale.
De andere kruisfinale ging tussen Mensink Autoschade/Huls Afbouw en Lichtcentrum Hengelo van Alwie Busscher. In de kruisfinale bleek Mensink Autoschade/Huls Afbouw de betere ploeg en verzekerde zich via een 2-0 overwinning van een plek in de finale.
Hierna moesten Lichtcentrum Hengelo en Fysiotherapie Langeveld middels strafschoppen bepalen wie de 3e plek op zijn naam schreef. Lichtcentrum Hengelo was de sterkste en ging met de 3e plek aan de haal.
Daarna was de finale tussen Assurantiekantoor W. Busscher en Mensink Autoschade/Huls Afbouw. Een spannende eindstrijd volgde en beide teams kregen kansen om de score te openen, maar er werd niet gescoord in deze finale en strafschoppen moesten gaan bepalen wie een jaar lang  de Gerard Telgenkamp Bokaal binnen zijn bedrijf op de balie mocht zetten. Een lange strafschoppenserie was het gevolg maar de mannen van Voorzitter Walter Busscher waren het meest stressbestendig en wonnen de finale middels strafschoppen.
Na dit fanatieke en sportieve toernooi was het Gerard Telgenkamp die in het bijzijn van 3 kleinkinderen de prijzen mocht uitreiken aan de winnaars.
Daarna werden de aanwezige sponsoren door De Stichting Frielinkspark uitgenodigd om deel te nemen aan de barbecue en hier werd in grote getalen aan mee gedaan.
 
Ook de 11e editie van het bedrijventoernooi was weer zeer geslaagd en de toernooicommissie en Stichting Frielinkspark kijken terug op een mooie dag en willen alle sponsoren bedanken voor de steun aan onze club MVV’29.
 
Foto's van dit toernooi
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.