MVV 29 JO9–1 en JO9-2 sluiten seizoen gezamenlijk af

2017-06-23
16 en 17 Juni stond al tijden geblokt in de agenda. Team JO9-1 en JO9-2 samen op kamp. Omdat deze twee teams door het jaar heen veel met elkaar hadden opgetrokken ontstond halverwege het seizoen het plan om het ook gezamenlijk af te sluiten. Onder het mom doe maar normaal dan doe je gek genoeg werd besloten om de tweedaagse dicht bij huis te zoeken. Dit werd de blokhut in Harbrinkhoek.
 
Vrijdag werd er om 18.00 uur verzameld. De slaapplekken werden ingericht en om 19.00 kon gestart worden met de vossenjacht. Een vijftal MVV-ers had zich vrijwillig aangeboden als vos. De groepen gingen serieus jagen en zochten net zo lang tot ze alle vossen bij elkaar hadden om het juiste woord te krijgen. Eenmaal terug bij de blokhut stond onderdeel twee op het programma. Penalty schieten op een eersteklassewaardig speelveld. Stefan Holslag had zich als oud keeper aangeboden om op te vuren. Hij kon het nog steeds, menig strafschop werd vakkundig uit het doel geranseld. Na een penalty of zestig sloeg de vermoeidheid wel toe en werd snel besloten dat er een partij gevoetbald moest worden. Zo kon de mystery guest zich mooi voorbereiden. Deze had zich geposteerd op de tribune. De mysterieuze persoon kreeg de meest gekke vragen. Zo werd gevraagd of hij de vader was van een van de kinderen. Hierop werd geen ja gezegd…maar ook geen nee. De groepen in verwarring en de leiders hadden zo hun vermoedens. Al met al vloog de avond voorbij en werd het voor de jongsten tijd om het bed eens te bekijken. Uiteraard kon de slaap niet gevat worden. En dat de leiding ook nog dacht de eeuwige jeugd te hebben zal ook iedereen begrijpen. Uiteindelijk werd het nog even rustig ook.
 
Tot om half zes de eersten nog eerder dan de haan dachten te moeten kakelen. Er was geen houden meer aan. De beste oplossing van het weekend werd gevonden door Lars Masselink. Hij nam ze allemaal mee naar het voetbalveld om zes uur ’s-morgens voor een echte ochtend boot-camp. Anderhalf uur lang heeft hij iedereen lopen afmatten. Rondjes lopen, kruiwagentje, op handen en voeten…alles is voorbij gekomen. Schijnbaar…want de rest van de leiding lag mooi op apengapen. Eenmaal terug in de blokhut werd er met z’n allen ontbeten. De magen moesten gevuld worden want er stond een zeskamp op het programma. Spijkerbroek hangen, blind skelter rijden, emmers vullen; alles werd nog steeds vol overgave gedaan. Blijkbaar hadden ze een degelijke conditie opgebouwd het afgelopen jaar. Na een broodje frikandel als lunch stonden er nog twee onderdelen te wachten. Eerst werd er nog traditioneel de ouders tegen de kinderen gevoetbald. Hierbij bleek dat zelfs toen de jongeren nog fanatieker waren dan de ouderen. Geholpen door scheidsrechterlijke dwalingen werd het hier 4-2 voor JO9-1 en JO9-2. Als afsluiter stond er bij MVV nog een barbecue klaar. Als ouders nog mooi even evalueren, terwijl de jeugd, niet moe te krijgen, al lang en breed weer op het veld stond met een bal.  Het waren twee fantastische dagen….
 
Namens alles en iedereen bedankt en tut volgend joar.
 
Foto's van het weekend
 
 
 

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.