Businessclub MVV 29 op bezoek bij hoofdsponsor Brusche Electrotechniek

2017-05-22

Donderdag 11 mei  j.l. waren 50 leden van onze businessclub op bezoek bij de hoofdsponsor van M.V.V.’29,  Brusche Electrotechniek.

 
Na een korte toespraak van directeur Hennie Nijhuis waarin hij o.a. het ontstaan van de fa. Brusche toelichtte en de huidige bedrijfsactiviteiten belichtte werd het gezelschap verdeeld in groepen en volgde een interessante rondleiding door het bedrijf.
Voor velen van de aanwezigen was de grootte van het bedrijf en de (inter)nationale activiteiten van Brusche toch wel verrassend.
 
Tijdens het gezellige samenzijn dat hierna volgde werd uiteraard het hapje en drankje niet vergeten en kon iedereen op een groot scherm aanschouwen hoe Ajax de finale van de Europa League bereikte.
 
M.V.V.’29 wil de fa. Brusche danken voor de prettige ontvangst en wenst het bedrijf nog veel succes in de toekomst met haar bedrijfsactiviteiten en met haar 60 jarig jubileum in de maand juni.
 
 
Foto's van deze avond
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.