MVV 29 JO13-1 gaat strijdend ten onder tegen PH JO13-1

2017-04-20
Woensdagavond 19 april speelde MVV'29 JO13-1 de uitwedstrijd bij buurman PH.
 
Klokslag 18:30 uur werd er voor het eerst gefloten door de jonge maar goed leidende scheidsrechter. Vanaf de kant van MVV werd er direct fanatiek druk gezet op PH, dit leverde MVV een paar kleine kansjes op die allemaal onbenut bleven. Toch was het MVV dat op 0-1 kwam, een vrije trap vanaf de zijkant werd goed ingedraaid door Robin Masselink. Vanaf de zestien kwamen er veel spelers inlopen, uiteindelijk raakte niemand de bal aan maar door de verwarring eindigde de bal toch achter de doelman van PH. Voor rust kreeg PH nog een vrije trap op randje zestien, gelukkig voor MVV werd de bal overgeschoten.
 
Na rust kwam PH sterk uit de kleedkamer, ze gingen er fanatieker op en MVV werd wat terug geduwd. Helaas voor MVV kwam de 1-1 wat ongelukkig tot stand, een op het oog houdbare bal werd op goal geschoten, helaas schatte de keeper van MVV de bal verkeerd in en werd het zo 1-1. Na de 1-1 werd het een open wedstrijd met veel strijd en weinig goed voetbal. Beide ploegen kregen ook kansen om op voorsprong te komen. De 2-1 viel uiteindelijk voor PH uit een afstandsschot, de bal ging hard en strak de hoek in. MVV deed er de laatste minuten alles aan om nog op 2-2 te komen, dit met allerlei hachelijke situaties voor het doel van PH tot gevolg. Helaas viel de gelijkmaker niet meer en bleven de punten in Almelo.
 
MVV kan trots zijn op de manier waarop er is gestreden, de spelers hebben er werkelijk alles aan gedaan om een resultaat te halen!
Hopelijk gaat dit de volgende wedstrijd wel weer lukken, we spelen dan wederom op een woensdag avond. 3 Mei spelen we uit bij Vroomshoopse Boys om 18:30 uur. Tot dan!

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.