MVV 29 JO13-1 wint de inhaalwedstrijd tegen Stevo JO13-1

2017-04-15
Zaterdag ochtend om 11:15 uur stond de wedstrijd Stevo JO13-1 – MVV’29 JO13-1 op het programma. Voorafgaand aan de wedstrijd stonden Stevo en MVV  resp. 11e en 10e op de ranglijst, kortom het was een belangrijk potje!
 
Gedurende de hele eerste helft ging het spel redelijk gelijk op. Omdat MVV tegen de wind in moest voetballen kwam het af en toe lastig van de eigen helft af. De beste kans van de eerste helft was wel voor MVV. Na een dieptebal ging Damian alleen op de doelman af, net op het moment van schieten kreeg hij een klein duwtje van een verdediger waardoor het schot gepakt werd door de keeper. Ook Stevo werd voor rust nog gevaarlijk, een cornerbal werd bij de tweede bal binnengekopt maar keeper Sem was goed met de bal mee gelopen en kon zo de bal naast het doel tikken.
 
Na rust was het Stevo dat tegen de wind in moest spelen en dit was duidelijk te zien. De gastheren uit Geesteren kwamen nauwelijks nog van de eigen helft af en MVV begon behoorlijk aan te dringen. Dit leverde vrij snel de 0-1 op. Uit een klutssituatie na een cornerbal kreeg Emiel de bal voor de voeten, hij schoot op goal en vlak voor de keeper werd de bal nog van richting veranderd waardoor de keeper kansloos was; 0-1. Na deze openingstreffer ging MVV goed door en scoorde het direct de 0-2, een afvallende bal kwam voor de voeten van Thomas en die bedacht zich geen moment, hij haalde vol uit en de bal ging onderkant lat het doel in! Zo’n 10 minuten voor het einde van de wedstrijd viel de definitieve beslissing, het was wederom een prachtig afstandsschot. Emiel dribbelde met de bal aan de voet richting de zestien, hij wist dat hij de wind mee had en raakte de bal heerlijk. De bal vloog fantastisch in de kruising! Na de 0-3 had Stevo nog een levensgrote kans op de 1-3, maar de ingevallen spits raakte de bal volledig verkeerd. Eindstand 0-3.
 
Zeker op basis van de tweede helft heeft MVV dik verdiend gewonnen, door deze overwinning stijgt MVV JO13-1 twee plekken op ranglijst en staan ze nu op de 8e plek.
Aanstaande woensdag wordt er opnieuw gespeeld, dan spelen we uit tegen PH. Aanvang 18:30 uur. Tot dan!
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.