MVV 29 JO13-1 pakt een punt in een boeiend duel met avc Heracles JO13-1

2017-04-10
Voor MVV JO13-1 stond er vanmorgen een wedstrijd tegen subtopper Heracles op het programma. De gasten uit Almelo stonden voor de wedstrijd op de vijfde plek.
 
In het begin van de wedstrijd was het balbezit voor Heracles, dit balbezit leverde geen grote kansen op. Toen MVV voor het eerst echt over de middellijn kwam werd er direct gescoord.
Een goede actie van Damian van den Hemel zorgde ervoor dat Lars Langejans de bal in de zestien voor de voeten kreeg, hij aarzelde geen moment en schoot de bal hard binnen; 1-0. Na deze goal kwam MVV beter in de wedstrijd en ging het gelijk op. In de 18e minuut was het weer Lars die scoorde voor MVV, dit keer was de voorbereiding van Tim Snijders; 2-0. Lang kon MVV niet van deze ruime voorsprong genieten, drie minuten na de 2-0 van MVV scoorde Heracles namelijk de 2-1. MVV bleef goed door gaan en wist niet veel later opnieuw te scoren, een mooie dropkick van Tim Snijders eindigde precies in de hoek; 3-1. Helaas voor MVV wist Heracles nog voor rust de 3-2 te maken, de twee teams waren aan elkaar gewaagd en moesten de tweede helft alles geven om een resultaat te halen.
 
Dit gebeurde in de tweede helft dan ook, het werd een boeiend en spannend voetbalgevecht. Heracles kwam via de sterke spelende spits op 3-3, hij kapte een verdediger van MVV uit en schoot de bal onberispelijk in de bovenhoek. Toch wist MVV weer op voorsprong te komen, net als vorige week was het Tom Goossen die uit een cornerbal wist te scoren; 4-3. Groot verschil met vorige week was dat dit een hele belangrijke treffer was!
MVV stond opnieuw op voorsprong, Heracles zette opnieuw de achtervolging in. Heracles werd in de slotfase steeds gevaarlijker. Dit resulteerde helaas voor MVV in de gelijkmaker; 4-4. Gelukkig wist MVV het gelijkspel uiteindelijk wel vast te houden!

 
Al met al was het een mooie, spannende wedstrijd met veel doelpunten. Door het punt loopt MVV weer een puntje in/uit op de concurrenten onderin de ranglijst.
Volgende week spelen de jongens van MVV JO13-1 de belangrijke inhaalwedstrijd tegen Stevo. Aanvang is 11:15 uur in Geesteren.
 
Foto's van deze wedstrijd 
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.