DOS 37 JO13-1 te sterk voor MVV 29 JO13-1

2017-04-02
Zaterdagmorgen om 11:00 uur speelde MVV’29 JO13-1 een uitwedstrijd tegen DOS’37 JO13-1. Dos stond op de vierde plek, op papier dus een lastige wedstrijd voor MVV.
 
Wat op papier een lastige wedstrijd leek werd ook werkelijkheid, vanaf de eerste minuut tot het rustsignaal had MVV weinig in te brengen. Dos was beter maar het eigen spel van MVV was ook zeer matig. Het fysiek sterkere team van Dos won alle duels en ze waren stuk voor stuk feller dan de jongens van MVV. Nog voor rust liep Dos uit naar een 3-0 stand.
 
Na de rust begon MVV beter, er werd fanatieker gespeeld en dit wierp ook zijn vruchten af.  Emiel Wesselink wist met een volley de stand op 3-1 te zetten. Toen besloot de trainer van Dos zijn beste spelers toch maar weer in de brengen en werd Dos weer wat sterker en kwamen beide ploegen er vaker gevaarlijk uit. Helaas voor MVV was het Dos dat als eerst weer scoorde. De 4-1 was voor MVV de genade klap. Klein hoogtepuntje in de tweede helft was nog dat verdediger Tom Goossen zijn eerste goal van het seizoen maakte. Het doelpunt was voor de wedstrijd niet meer zo van belang, maar Tom was er daarom niet minder blij mee.  De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 6-2.
 
Volgende week speelt MVV tegen avc Heracles JO13-1, MVV zal anders voor de dag moeten komen wil het de drie punten thuis willen houden! Aanvang 11:15 uur. Tot dan!
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.