MVV 29 JO13-1 wint overtuigend van Den Ham JO13-1

2017-03-11
Onder mooie weersomstandigheden gingen de teams van MVV JO13-1 en Den Ham JO13-1 vanmorgen om 11:15 uur de strijd met elkaar aan. MVV had vorige week gewonnen en wou dit vandaag een goed vervolg geven.
 
MVV begon dan ook goed aan de wedstrijd, al na een paar minuten spelen stond het 1-0. Emiel Wesselink speelde de bal na een goede actie af op Youri Geelen, hij schoot in eerste instantie nog tegen de keeper maar de rebound wist hij wel af te maken. Ook de 2-0 viel vervolgens vrij snel, het was Lars Langejans die een corner zo wist te nemen dat deze in een keer in de verre hoek terecht kwam. Na deze 2-0 kwam Den Ham iets beter in de wedstrijd, MVV moest wat kansjes toestaan maar kreeg gelukkig geen goal tegen. Vlak voor rust kwam MVV zelfs op 3-0, het was weer een mooie actie van Emiel en dit keer maakte hij het helemaal zelf af. Zo werd er gerust met een 3-0 stand.
 
Na de rust wist MVV vrijwel direct weer te scoren, vanuit een cornerbal was het Robin Masselink die de bal over de doellijn werkte. Waar of hoe hij de bal geraakt heeft weet niemand maar hij ging er wel in; 4-0. De laatste goal van MVV viel ongeveer 15 minuten voor tijd, deze keer was het Damian die gevaarlijk werd. Zijn schot zou voorlangs zijn gegaan, gelukkig voor MVV was Youri er als de kippen bij om de bal nog net van richting te veranderen. Youri maakte hierbij zijn tweede van de wedstrijd. Na de 5-0 zakte MVV een beetje in, Den Ham werd wat sterker en dit wisten ze ook uit te drukken in twee doelpunten. De overwinning voor MVV kwam niet meer in gevaar, de 3 punten waren binnen en dit was ook dik verdiend.
 
Door deze zege probeert MVV weer omhoog te kijken, hopelijk kan deze stijgende lijn worden doorgezet! Volgende week spelen ze uit tegen PH, aanvang 10:30 uur. Tot dan!
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.