MVV 29 JO13-1 wint eerste wedstrijd na de winterstop

2017-03-06
Na een lange winterstop met alleen wat oefenwedstrijden stond vandaag voor MVV'29 JO13-1 de eerste competitie wedstrijd weer op het programma. De tegenstander van vanmorgen was Juventa’12 uit Wierden.
 
In de beginfase ging het gelijk op, er werd aan beide kanten hard gewerkt en er werden mooie duels uitgevochten. Het was MVV dat na ongeveer een kwartier spelen op voorsprong kwam. Een mooie aanval die helemaal vanaf de keeper begon en eindigde bij Tim Snijders in de voet, als een echte spits kapte hij zijn man uit en schoot hij de bal goed binnen. Vlak na deze 1-0 had MVV direct een goede kans op de 2-0. Lars Langejans draaide mooi weg naar zijn linker maar zijn schot werd helaas gepakt door de keeper van Juventa. Vlak voor rust scoorde Juventa de gelijkmaker, een uitbraak waarin de sterke spits een belangrijke rol speelde werd MVV te veel. Zo werd er gerust met een stand van 1-1.
 
Na de rust was MVV de betere partij, er was constant druk naar voren en er werden ook genoeg kansen gecreëerd. Helaas viel het doelpunt nog niet. Na onder andere meerdere corners, vrije trappen en wat kansen viel zo’n 10 minuten voor tijd de 2-1. Een afgeslagen corner werd opnieuw ingebracht en het was uiteindelijk Tim Snijders die het beslissende zetje gaf.  Na deze 2-1 kwam MVV nog een keer goed weg, de spits van Juventa kreeg nog een enorme kans maar hij schoot gelukkig voor MVV naast. Eindstand 2-1.
 
Al met al een verdiende overwinning, maar wat was het spannend…….
Volgende week spelen we opnieuw thuis, dan komen de jongens van Den Ham op bezoek, aanvangstijd is 11:15 uur. Tot dan! 
 
 
Foto's van deze wedstrijd
 
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.