MVV 29 JO15-2 KAMPIOEN

2016-11-26
Zaterdagmorgen vroeg werd er afgereisd in de mist naar Daarlerveen. Na ongeveer vijf minuten rijden op de N36 was deze afgesloten zodat alle spelers en toeschouwers weer terug moesten. Met enige vertraging kwamen we in Daarlerveen.
 
Na een goede warming-up werd er om 11:00 uur afgetrapt op een zeer matig veld. Het was te merken dat de jongens wat zenuwachtig waren. Er werd het eerste kwartier matig gevoetbald en Daarlerveen kon goed meekomen. Na een kwartier wist Seppe na een mooie assist van Darieus de 0-1 binnen te schieten. MVV'29 JO15-2 was de bovenliggende partij en wist mooie kansen niet te benutten. Daarlerveen werd in de eerste helft één keer gevaarlijk na een foutje achterin. Gelukkig was Brent op zijn hoede en wist één op één de baas te blijven over de spits van Daarlerveen. Vlak voor rust wist Gert-Jan de 0-2 binnen te schieten na een fantastische assist van Darieus. Een kwartier na rust schoot Bruno prima de 0-3 binnen na een prachtige pass van Mitch. Het verzet van Daarlerveen was gebroken en Bruno (1x) en Darieus (2x) wisten de score op te voeren naar 0-6. Wederom een mooie overwinning en complimenten dat weer de nul gehouden werd. Na 70 minuten floot de goed leidende scheidsrechter af en het feest voor MVV''29 JO15-2 kon beginnen.
 
ONGESLAGEN KAMPIOEN!!
 
Na de wedstrijd kregen alle spelers en leiders een medaille van de C- coördinator van MVV'29. (Bedankt Hans!!) Ook kregen de jongens een mooi sweater met hun naam er op. (Bedankt ouders!) 
Na een uitgebreide douchebeurt gingen alle spelers en supporters weer richting de Harbrinkhoek waar het feest met patat en cola werd voortgezet.
 
 
Foto's van de wedstrijd en huldiging Kampioenen
 
 
 
 
Staand van links naar rechts: Dirk Hesp (trainer/leider) Tim Pouwel, Seppe van Bommel, Robin Maathuis, Maurits Holsink, Bruno de Groot, Rein Weerink, Darieus Eilyo, Gert-Jan Paus, Brent Weerink, Martijn Wanschers (grensrechter)
Onder van links naar rechts: Mitch Meijer, Joost Voort, Gijs Wanschers. Tim Hesp.
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.