MVV 29 JO9-2 hengelt kampioenschap binnen

2016-11-22
Vol enthousiasme is er vanaf augustus gebouwd aan een nieuw F2. Vanaf nu JO9-2. Bekende koppen in de staf, maar met een nieuwe frisse trainer voor de groep in de vorm van Daan Scholten. Het team bestaat uit een mooie mix van 6, 7 en 8 jarigen. En vanaf de eerste training hadden de jongens een prima klik met elkaar.  Er zaten best lastige wedstrijden tussen, maar altijd kon er vertrouwd worden op een portie vechtlust en teamgeest, waardoor ook die tegenstanders over de knie gingen. Onderweg werd er slechts een keer puntverlies geleden middels een gelijkspel. Voor de laatste wedstrijd waren er nog wel een beetje zorgen. Het spel was de laatste wedstrijden een beetje minder geworden en nummer twee Langeveen kwam op bezoek. Die hadden slechts een verliespunt meer. Met andere woorden; een misstap had grote gevolgen voor de jongens.
 
19 November was de grote dag. Op een guur en nog donker Frielinkpark moest het om 09.00 uur gebeuren. Even getwijfeld of de lichtmasten aan moesten. Toch besloten om ze uit te laten. Het had ook wel wat, zo’n schimmig decor. Tegen negenen stroomde het park langzaam vol. Zelfs JO9-1 had hun wedstrijd naar een later tijdstip kunnen zetten en was dus aanwezig om aan te moedigen. Vanaf de eerste minuut greep MVV de jongens van Langeveen bij de keel. Volle kracht vooruit, tegenwind of niet. Alles wat de laatste weken niet zo goed lukte was nu weer terug. De overtuiging, de durf, het samenspel, de doelpunten en de verdediging potdicht. Zo moest het en zo ging het. Wat prachtig om te zien dat ze simpelweg piekten op het moment dat het moest. Zonder achterin ook maar een kans weg te geven werd het nog voor rust 3-0. Toen kort na rust ook de 4-0 tegen de touwen ging was het verzet definitief gebroken van Langeveen. Voor de statistieken werd er ook nog een vijfde gemaakt. Eindstand 5-0.
 
Met slechts twee verliespunten zijn ze de terechte kampioen geworden. Het feest kon losbarsten met alles er op en er aan. Medailles, een echte schaal, een rondrit met de huifkar door het dorp, patat met ranja, toeters, een kampioensshirt het hield niet op. Trainers en leiders bedankt. Ouders bedankt voor jullie support. En alle overige mensen die er waren om ze te steunen ook bedankt.
 
De jongens hebben een prachtig eerste half jaar achter de rug, waarin ze veel geleerd hebben en misschien nog wel belangrijker, onwijs veel plezier met elkaar hebben op de training en in de wedstrijden.
 
Foto's van deze wedstrijd en kampioenschap
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.