MVV 29 JO9-1 legt ook TVC JO9-1 over de knie

2016-11-21
Afgelopen zaterdag stond voor MVV'29 JO9-1 de derby tegen TVC op het programma. Een lastige wedstrijd voor ons, omdat we in de voorbereiding hier gelijk tegen gespeeld hebben. Voor de wedstrijd werd duidelijk dat koploper Deto had verloren. Dus bij winst in Tubbergen kon er nog zomaar een kampioenschap in zitten voor deze groep. En dat zou een knappe prestatie zijn!
 
In het begin van de wedstrijd was TVC de betere ploeg en MVV kwam al snel met 2-0 achter. Voor rust werd nog wel de 2-1 gemaakt en je zag dat MVV beter in de wedstrijd kwam. In de rust werd de groep nog even goed toegesproken. De tweede helft ging een stuk beter. TVC kreeg in het begin nog enkele mogelijkheden om te scoren, maar gelukkig gingen die òf mis òf op de paal. Daarna was MVV de bovenliggende partij en het werd dan ook 2-2 en 2-3. TVC scoorde nog de gelijkmaker, maar daarna was het weer MVV dat 2x scoorde, eindstand: 3-5!
 
Voetballend was het vandaag niet zo best als andere weken, maar door een stukje vechtlust konden we de punten meenemen naar Harbrinkhoek. A.s. zaterdag spelen we uit tegen Vroomshoopse Boys en bij winst kan de vlag in top! Nogmaals, dit zou een knappe prestatie zijn, vooral ook omdat dit gepaard gaat met goed voetbal en de jongens en meisje zich individueel, maar ook zeker als team goed ontwikkeld hebben.
 
Hopelijk zien we elkaar zaterdag, tot dan!!
 
Foto's van deze wedstrijd
 
 
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.