Terecht gelijkspel voor MVV 29 JO11-2

2016-11-13
Afgelopen zaterdag, een zeer koude ochtend, stond voor MVV'29 JO11-2  de uitwedstrijd tegen Luctor JO11-4 op het programma.
 
We begonnen de wedstrijd niet zo goed we zaten nog een beetje te slapen en lieten Luctor voetballen waardoor we echt moeite hadden om de bal in bezit te houden. Na 11 minuten kregen we de eerste tegen doelpunt (1-0). Nu maar hopen dat ze wakker zijn en dat ze nu een beetje beter gingen voetballen. Maar helaas Luctor kon nog een keer scoren (2-0). Na dit doelpunt gingen we beter samenspelen wat snel resulteerde in de 2-1.Helaas kon Luctor vlak voor rust nog een keer scoren omdat onze keeper de zon in de ogen kreeg en de bal niet goed kon weg werken; 3-1.
 
In de rust kregen de jongens/meiden een goede peptalk hoe ze beter konden spelen want ze deden hier niet voor onder en ze konden best nog wel van winnen maar dan moest de 2e helft beter gevoetbald worden.
 
Direct na rust maakten we een mooie combinatie waardoor we voor de goal van Luctor kwamen en konden scoren; 3-2.Hierna werd het spannend en omdat we nu veel beter gingen voetballen en samenspeelden kregen wij de kansen en het werd zelfs 3-3. Het geloof in winnen bleef en we scoorden niet veel later de 3-4. Door een nat en glad veld was het een beetje rommelig voor onze goal waardoor Luctor toch nog de gelijk maker kon scoren; 4-4. Dit was ook de einduitslag en een terechte uitslag. Luctor was de 1e helft de betere ploeg en MVV de 2e helft.
 
Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen ASV'57 JO11-1 op het programma. Aanvang 10.00 uur. Tot dan!
 
Foto's van deze wedstrijd gemaakt door Bianca
 
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.