MVV 29 JO9-3: De derby

2016-11-03
Zaterdagmorgen rond de klok van kwart over 8 wandelen beide teams, MVV'29  JO9-3 en JO9-4, het Frielinkpark op...normaal onze thuisbasis maar vandaag is alles anders!
Vandaag spelen wij een uitwedstrijd tegen de klasgenoten MVV'29 JO9-4.
 
De hele week hebben de jongens het met elkaar op school over deze wedstrijd gehad en ook begroeten de ouders van beide partijen vandaag elkaar niet met een goedemorgen!  Gelukkig voelt Peter Voshaar het belang van deze wedstrijd goed aan en besluit beide teams, die normaal elke week vriendelijk bij elkaar in de kleedkamer zitten, nu beiden maar een eigen kleedkamer te geven. Ook roept Peter vriendelijk maar dringend op dat alle ouders plaats moeten nemen achter de afrastering. Dit om eventuele wanordelijkheden te voorkomen.
 
Nadat ook de leiders van beide partijen na vele aarzelingen elkaar toch een hand hebben gegeven kan de wedstrijd beginnen. JO9-3 neemt direct vanaf het begin het initiatief en probeert JO9-4 zijn wil op te leggen. Toch verdwijnt na een heftig begin het vuur een beetje uit de wedstrijd en lijkt er een ruststand van 0-0 op het scorebord te komen staan. Dan is daar toch vlak voor rust, als duiveltje uit een doosje, Luca van Dael die de score opent en het aanwezige publiek in vuur en vlam brengt! Ruststand 0-1
 
De 2e helft neemt JO9-4 het heft in handen en gaat op zoek naar de gelijkmaker. Die valt niet mede door geweldig keeperswerk van Jarno van Langen! Als dan ook nog de verdedigers Ben Westerhof en Coen Knapen geen centimeter ruimte meer weggeven is het met de aanvalsdrang van JO9-4 gedaan. De kopjes gaan een beetje hangen bij de thuisploeg en daar maken we dan ook maar direct gebruik van. Via een razendsnelle counter over een aantal schijven zet Yven Besselink ons op een 0-2 voorsprong! Als Mart Grootelaar dan een minuut later ook nog de 0-3 aantekent is de wedstrijd gespeeld en kunnen wij de wedstrijd professioneel uitspelen. Dit doen wij natuurlijk nog wel met de intentie om het publiek te vermaken en via 3 supersnelle counters bepalen wij de eindstand op 0-6.
 
MVV'29 JO9-3 doet het uitstekend in de competitie en deelt op dit moment een 3e plaats op de ranglijst en daar zijn we dik tevreden mee! 
 
Foto's van deze wedstrijd
 
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.