MVV 29 JO17-2 vergeet afstand te nemen

2016-10-24
Harbrinkhoek, 15 oktober 2016 – Reuters/ANP, van uw speciale verslaggever ter plekke.
 
MVV’29 heeft in de uitwedstrijd tegen VMC vergeten afstand te nemen waardoor de tegenstander tot 2 maal toe terug kon komen in de wedstrijd en daardoor uiteindelijk een gelijkspel uit het vuur sleepte. Het spel ging in het begin maar 1 kant uit en dat was op de goal van VMC op aan. Al gauw werden er grote kansen gecreëerd door MVV’29 en in de 24e minuut werd het daardoor ook 0-1 na een mooie solo van Mitchel. Hierna bleef het maar 1 kant op gaan en was er een grote kans voor Youri, alleen vergat hij de bal in de hoek te schieten dus werd het schot onschadelijk gemaakt. Als je hem er zelf dan niet inschiet zal je zien dat hij er aan de andere kant wordt ingeschoten. Na een goede snelle counter in de 34e minuut van VMC was de keeper kansloos en stond het 1-1. MVV liet de kopjes niet hangen en ging vrolijk verder met waar ze mee bezig was: aanvallen en kansen creëren. Mitchel kreeg na een goede solo nog een goede kans alleen schoot hij de bal hoog over. Hierna vond de goed leidende scheids het wel goed en floot voor de thee.
 
In de 2e helft waren de teams meer aan elkaar gewaagd. MVV werd slordiger alleen VMC wist er niet van te profiteren. Na een goede aanval van MVV stond het uiteindelijk in de 68e minuut 1-2 door Tom, nadat hij na een goede pass van Benjamin het hoekje voor het uitzoeken had. VMC knokte zich direct na de aftrap goed terug en schoot een bal van 20 meter onberispelijk in de bovenhoek. MVV wist dat ze hier konden winnen en gingen op zoek naar de winnende treffer. Helaas mocht het niet zo zijn na een paar goede mogelijkheden waaronder van Jesper die van net buiten de 16 meter op fenomenale wijze op goal schoot maar hij zag zijn bal op de binnenkant van de paal belanden. Ook Tom had hierna een grote kans. Hij kon de bal vrij inkoppen maar kopte op de keeper. Al gauw volgde het eindsignaal en was de wedstrijd afgelopen in een 2-2 uitslag. MVV wist dat ze de 3 punten verdienden maar de volgende keer beter.
Jesper, Jorn en Youri bedankt voor het meespelen!
 
Scores: 0-1 M. Kempers, 1-1 VMC  1-2 T. Lesscher 2-2 VMC
MVV’29: 1. Kamphuis (K), 2. A.Lesscher, 3. Ten Velde, 4. Lever, 5. Van Der Palen, 6. Maathuis, 7. T. Lesscher, 8. Leushuis, 9. Masselink, 10. Schuurhuis, 11. Kempers, 12. Lans 13. Fikkert 14. Lowik
Assistent scheidsrechter: N. Oude Booijink
Medical Director: D. Dijkstra
Mental Coach: J. Nitert
Toeschouwers: 34
 
 
MVV’29 – DTC ‘07
 
Zaterdag 29 Oktober 2016 speelt MVV’29 om 14:30 uur thuis tegen DTC ‘07. De selectie komt om 13:45 uur bijeen. Ouders zijn van harte uitgenodigd.
 
Met vriendelijke sportgroet,
Niels – Hidde – John - Rene - Wouter - Nordin
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.