MVV 29 JO9-3: Hard gevochten maar helaas niet beloond….

2016-09-27
Na een weekje rust gehad te hebben mochten we afgelopen zaterdag weer aan de bak. Het was wederom een thuiswedstrijd tegen het altijd sterk voor de dag komende Luctor JO9-7 ( F7)! Van onderschatting mocht dan ook geen sprake zijn.
 
Nadat iedereen zijn favoriete plek weer had ingenomen begon de wedstrijd. MVV ’29 zette Luctor direct met de rug tegen de muur en een openingsdoelpunt van onze kant leek dan ook een kwestie van tijd. Helaas viel deze toch aan de andere kant, na een geslepen counter scoorde Luctor 0-1! Dit  was tevens de ruststand.
2e helft zelfde verhaal…MVV ‘29 op jacht naar de gelijkmaker en die viel dan ook terecht na een geweldige soloactie van Lars Grootelaar! Dik verdiend stonden we eindelijk op 1-1…Maar dan, terwijl de jongens nog aan het navieren waren viel die wederom aan de andere kant….1-2. Dit was een flinke domper en moesten we in de achtervolging! Met meer risico nemend achterin gingen we op zoek naar de gelijkmaker. Dat brak ons dan ook op en na wederom een prima counter van de tegenpartij stonden we zomaar op een achterstand van 1-3. Nog eenmaal rechtten we onze rug en met het slotoffensief in de benen wisten we nog terug te komen tot 2-3. Doelpuntenmaker Luca Van Dael. Dit was helaas de eindstand!
 
Hard gevochten maar helaas niet beloond. Op naar volgende week........
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.