MVV 29 JO9-3 supertrots op eerste overwinning

2016-09-13
Zaterdag 10 september 2016.....Eindelijk is het dan zover. De competitie  gaat weer beginnen.
Voor de meeste jongens van dit team is dit hoop op betere tijden want vorig jaar werd alles verloren! Daarom is de technische staf van dit jaar ook uitgebreid met maar liefst twee veldtrainers en één keeperstrainer! Ook twee frisse nieuwe leiders op de zaterdagmorgen moeten deze groep meer hoop geven voor de toekomst!
 
Dan de wedstrijd. ..vanaf minuut 1 grijpen de jongens de tegenstander  bij de strot en werpen de fanatieke trainingsmethodes van het nieuwe trainerstrio hun vruchten al af. Binnen vijf minuten staat we al sensationeel 3-0 voor. Dan wordt er even gewezen  op het feit dat we met 8 man spelen i.p.v. zeven. .....oeps foutje en met een snelle tactische vingervlugge omwisseling van ons technisch duo wordt dit weer terug gebracht  naar zeven!  Aan scherpte geen gebrek dus. Ook de wedstrijd gaat hoopvol verder en de jongens spelen met uitstekend pressievoetbal de tegenstander helemaal van de mat en na een ruststand van 5-0 laten we in de 2e helft de teugels iets vieren en maken het gecontroleerd  af! Eindstand 7-0! 
 
Iedereen is supertrots op deze eerste overwinning van het seizoen…voor sommige dus de allereerste ooit! Ook een dikke pluim voor de gehele  technische staf, trainers en leiders die deze prestatie voor “mekaar” heeft gekregen!  Trots verlaten ook zij gezamenlijk  het sportpark op weg naar de kantine!  Geroezemoes langs het veld… er wordt beweert dat men toch echt, in de 2e helft, 8 man hebben  geteld bij de thuisclub!  Zou het dan toch……..word vervolgd en op naar volgende week!
Groeten F3…of zoals  het nu heet JO9-3 
 
Link naar de foto's van de wedstrijd 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.