Businessclub MVV 29 houdt kookworkshop

2016-06-25
Mise en place (voorbereidende werkzaamheden treffen) en  au bain-marie (in een waterbad plaatsen van een kom met gerechten) twee niet alledaagse termen die afgelopen donderdagavond vielen bij de sponsorbijeenkomst van MVV’29. 
 
In restaurant Kampkuiper waren de 60 grotere  sponsoren uitgenodigd om te kijken, maken, proeven en genieten. Onder leiding van Benedicte Groothuis-Hoitink van Kookstudio Mariaparochie en team Kampkuiper ontvingen de sponsoren nadat ze in groepen waren gedeeld instructies om een driegangen diner voor te bereiden. Fanatiek gingen de aanwezigen in de slag om de rettich te snijden, de avocado te pureren en de "boernjongs"  op smaak te maken. Uiteraard hielp chef-kok Fons om het prachtige stuk varkensvlees te grillen en was een team bezig om het bestek, servies en de glazen te poleren. Na de bereiding mochten de aanwezigen hun eigen bereide diner smaakvol tot zich nemen. 
 
Het tafelen werd door de aanwezigen ervaren als gezellig en zeer smaakvol.
 
Diavoorstelling van de foto's (via ESC kom je in het album)
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.