Weiss Copy en Computer Service voor de vierde keer op rij winnaar van het Sponsoren Bedrijventoernooi MVV 29

2016-06-22
Zaterdag18 juni j.l. werd er op het Frielinkpark van MVV'29 voor de 10e keer gestreden om de Gerard Telgenkamp Bokaal door de sponsoren van MVV'29.Gerard Telgenkamp stelde voor dit jaar een nieuwe beker beschikbaar. Weiss Copy mocht vorig jaar de cup houden omdat ze deze 3 keer op rij hadden gewonnen.
 
In 3 poules werd er door 18 teams volop gestreden voor de "cup met de grote oren". In een sportief verlopen toernooi werden er vele mooie wedstrijden gespeeld en daarbij vielen er verrassende uitslagen te noteren.
 
Tot de laatste wedstrijd bleef het zaterdagmiddag spannend op het Frielinkpark. De ploegen van Weiss Copy & Computer Service, Lesker bouwkundig tekenburo, Assurantiekantoor W. Busscher en Huls afbouw/Mensink schadeherstel deden het goed in de poules en mochten doorstromen naar de kruisfinales.
Door het spelen van 2 spannende kruisfinales werd duidelijk dat de finale zou gaan tussen Weiss Copy & Computer Service en Assurantiekantoor W. Busscher. De finale was zeer spannend en penalty’s moesten de beslissing brengen. De mannen van aanvoerder Eddy Weiss bleken vanaf de stip over de sterkste zenuwen te beschikken en de “cup met de grote oren” werd gewonnen door Weiss Copy & Computer Service en dat voor de 4e keer op rij.
 
Na de zware inspanningen konden de spelers en sponsoren aanschuiven voor de barbecue die door MVV’29 werd aangeboden. MVV’29 is zeer blij met hun sponsoren en inbreng en de opkomst van de sponsoren was zaterdag super en het bleef dan ook nog lang gezellig op het Frielinkpark.
 
 
Diavoorstelling van de foto's van het toernooi (via ESC kom je in het album)
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.