MVV 29 F2 presteert goed op Henk Droste toernooi

2016-06-03
MVV'29 F2, dat het seizoen keurig in de middenmoot wist af te sluiten, mocht als toetje nog naar Stevo in  Geesteren voor het Henk Droste toernooi.
Hier werd gestreden tegen Fleringen F1, Heracles F2, Tukkers F2 en TVC F2.
 
De openingswedstrijd tegen de Tukkers ging redelijk gelijk op. MVV wel meer in de aanval, maar de Tukkers loerend op de counter. Het bal werd door MVV geopend en eigenlijk was er verder weinig aan de hand. Totdat er toch een gaatje viel in de verdediging en de gelijkmaker toch nog onverwacht viel. Eerste potje dus een puntje.
Daarna werd Heracles met 2-0 verslagen en stond Fleringen op het programma. Zware tegenstander, kampioen geworden in de derde klasse. Maar MVV voetbalde grote delen van dit toernooi echt als een team. Er werd niet voor eigen glorie gegaan en de verdediging voerde hun taken ook goed uit. Zo werd ook Fleringen knap op een 1-1 gelijkspel  gehouden. In de laatste wedstrijd werd ook TVC aan de zegekar gebonden. Echter omdat Fleringen alleen punten had laten liggen tegen MVV werden zij met een eerste prijs beloond en kon MVV F2 vol trots met een grote beker van de tweede plaats richting Harbrinkhoek.
 
De jongens hadden vanmorgen echt nog zin om te voetballen. Waren geconcentreerd en wilden een prestatie neerzetten. Dat was toch weer mooi om te zien en eigenlijk wel een goede weergave van heel het voetbalseizoen.
 
Jongens en begeleiding allemaal super bedankt. Tot volgend seizoen in welk team dan ook. Succes!!
 
Diavoorstelling van de foto's (via ESC kom je in het album)
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.