MVV 29 F3 sluit het seizoen ongeslagen af !!!

2016-05-18
Zaterdag 14 mei 2016, de allerlaatste speeldag van ons MVV ‘29 F3. Om negen uur wordt er afgetrapt voor de derby tegen buurman Stevo F4. Het laatste duel van deze competitie en er staat nog wel degelijk wat op het spel. F3 is nog steeds ongeslagen en doet daarom vandaag ook een gooi naar de titel. Helaas hebben we het niet in eigen hand en zijn we afhankelijk van het resultaat van concurrent PH uit Almelo. Verlies of gelijkspel van PH zou ons vandaag zomaar de titel kunnen gaan opleveren. Het vandaag, in groten getale, opgekomen publiek zijn dan ook druk bellend/’append’ met PH over het verloop van de wedstrijd daar.
 
MVV ‘29 begint fel en zet Stevo direct met de rug tegen de muur. Toch moeten we al snel een tegentreffer incasseren en staan we 0-1 achter. We rechten de rug en gaan gewoon door met aanvallen. De gelijkmaker blijft dan ook niet lang uit 1-1!! De ouders langs de kant zwepen hun kinderen naar voren en na luide aanmoedigingen valt in een orkaan van geluid de voorsprongtreffer 2-1!! Het verzet van Stevo is gebroken en in de tweede helft walst de ploeg als een echte kampioen over de tegenstander heen. Eindstand 7-1!
 
Ondertussen wordt er nog steeds veel gebeld met PH en omdat het angstvallig stil blijft groeit bij ons de hoop. Zou het dan toch?????.......
Felicitaties en complimentjes stromen binnen en de leiders/trainers Peter Wensink, Ben Löwik en niet te vergeten onze Gustavo Neppelenbroek worden bedankt voor een geweldig seizoen. Toppers!!
 
Terwijl de spelertjes worden getrakteerd op ranja en chips komt de uitslag van PH binnen. Helaas….PH wint nipt met 3-2 en zal daarom woensdagavond gaan proberen om de titel binnen te gaan halen. Dit wordt nog geen ‘formaliteitje’ want de tegenstander heet Saasveldia en laat dit nou net de ploeg zijn die ons het onbrekende puntje voor het kampioenschap heeft afgesnoept.
 
Wordt vervolgd…….Hopelijk
 
MVV ’29 F3 bestaat uit de volgende spelers: Anne Westerhof, Björn Bauhuis, Cas Weerink, Christian Lowik, Daan Wigger, Floris Wensink, Luca van Dael, Niek Lenferink,  Niels van der Wal  en Vincent Rink. 
 
diavoorstelling van de foto's (via ESC kom je in het album)
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.