Kleine overwinning MVV29 D2

2016-04-16

Zaterdagmorgen om 11:15 uur precies werd er afgetrapt tegen Langeveen D1. Henk-Jan, de vader van Sem was zo vriendelijk om de fluit te hanteren deze morgen. In de basis vandaag: Dennis, Rein, Sem, Tom, Bram, Justin, Mitch, Thomas,Seppe , Boaz en Rens. Dit betekende dat Stan, Bruno en Tim de bank warm mochten houden. MVV'29 D2 begon voortvarend aan de wedstrijd en was de betere ploeg. Er werden drie levensgrote kansen gecreëerd, maar helaas wist niemand doel te treffen. Dennis had een rustige eerste helft met af en toe een terugspeelbal. In de tweede helft werd er drie keer gewisseld. Rens, Thomas en Sem mochten op de bank plaatsnemen. Langeveen werd iets sterker dan in de eerste helft zonder echt gevaarlijk te worden. MVV'29 D2 wist ook niet veel kansen uit te spelen. Het leek in een 0-0 gelijkspel te eindigen. Bruno wist vijf minuten voor tijd de bal na een rommelige situatie voor het doel binnen te prikken. De keeper van de tegenstander stoof op de scheidsrechter af omdat er door Bruno hands gemaakt zou zijn. Het arbitrale trio had het niet gezien. Bij navraag na de wedstrijd bleek de bal inderdaad tegen de arm te zijn gekomen. Een gelukje voor MVV'29 D2. Gezien het hele wedstrijdbeeld kon iedereen wel leven met de overwinning voor MVV'29 D2. De komende twee weken staan er twee uitwedstrijden tegen de toppers uit deze klasse op papier. VMC D1 en DTC D1 zijn dan de tegenstanders.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.