Gelukkige overwinning MVV29 D2

2016-04-12

Zaterdag 9-4-2016 stond een moeilijke uitwedstrijd op het programma tegen SVV/Kloosterhaar D1. Er moest om 10:00 uur afgetrapt worden. Dus om 09:00 uur werd er vertrokken vanaf het Frielinkpark. Tenminste dat was de bedoeling Helaas misten we nog een speler (met de alle shirtjes). Maar even gebeld met de desbetreffende speler, die nog prinsheerlijk thuis zat. "Mijn vader dacht dat we om 10:00 uur moesten vertrekken". Om 09:15 uur werd er vertrokken richting Kloosterhaar. Na een korte warming-up werd er precies om 10:00 uur afgetrapt. De technische staf had een tactische list bedacht. MVV'29 D2 zal in een 4-4-2 opstelling gaan spelen tegen deze sterke tegenstander. Na ongeveer 5 minuten was de trainer genoodzaakt om gewoon weer 4-3-3 te spelen. In de 4-4-2 waren de posities niet goed bezet. Toch lastig dat 4-4-2!

Het was een mooi gelijkopgaande strijd waarbij de tegenstanders de betere kansen kregen. In de eerste heft wist de spits van SVV/Kloosterhaar twee keer alleen op Dennis af te gaan en beide keren wist hij het doel niet te treffen. MVV'29 D2 wist daar een mooi schot van Seppe tegen de lat tegenover te zetten. In de tweede helft bleef het echt een strijd! MVV'29 D2 en SVV/Kloosterhaar D1 gaven elkaar geen duim breedte toe. Over het hele veld werden er prachtige duels uitgevochten. Wederom mocht de spits van SVV/Kloosterhaar alleen op Dennis afgaan en net als de vorige keren keek Dennis de bal naast. In de 54e minuut trad een oude voetbalwet in werking. De tegenstander bleef maar kansen missen en Stan wist in de 54e minuut een corner binnen te schieten! Een 0-1 voorsprong. SVV/Kloosterhaar zette alles op alles om de gelijkmaker binnen te schieten. De spits mocht in de laatste minuut weer één op één op Dennis aflopen, maar hij redde erg bekwaam met zijn voet. Na 63 minuten werd er door de goed leidende scheidsrechter afgefloten. Een onverwachte en eigenlijk niet verdiende overwinning. De jongens van D2 waren hier zeker niet minder blij om! Volgende week wordt er thuis gespeeld tegen Langeveen D1.

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.