Het nog ongeslagen MVV 29 F3

2016-03-16
Het nog ongeslagen MVV´29 F3 mocht afgelopen zaterdag aan de bak tegen S.V. Almelo F2. Deze had een punt minder op de ranglijst dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.
 
Vanaf de eerste minuut nam MVV´29 het initiatief en kreeg het de beste kansen. Grote opluchting dan ook bij de fans toen Floris in de 12e minuut de openingstreffer scoorde; 1-0. S.V. Almelo liet het er niet bij zitten en met een team dat bestond uit spelers die allemaal een ´kop kleiner´ en technisch zeer begaafd, namen zij het initiatief over. Jammer maar helaas scoorden ze dan ook vlak voor rust de gelijkmaker; 1-1.
 
Na de rust nam MVV´29 het heft weer in handen. Nadat er al een paar kanonskogels van Christian net naast waren was het dan in de 27e minuut eindelijk raak!! 2-1!! S.V. Almelo F2 probeerde uit de counter met die kleine, oh zo technische begaafde, voetballertjes wat terug te doen maar verder dan een paar gevaarlijke corners kwam het niet. 5 Minuten voor tijd maakte Christian de 3-1 en zaten de 3 punten in de pocket. Goed gedaan jongens en meisje!!!
 
MVV'29 F3 staat op dit moment op een mooie 2e plaats en heeft ook vandaag laten zien dat het een team is dat in de gaten moet worden gehouden. Wordt vervolgd…. 
 
diavoorstelling van de foto's (via ESC kom je in het album)
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.