Tweede overwinning MVV29 D2 in lastige uitwedstrijd.

2016-02-20

Zaterdagmorgen vroeg werd er in grijs en druilerig weer afgereisd naar Oldenzaal, waar de tegenstander Quick'20 D7 was. De scheidsrechter nam het allemaal erg serieus want de pasjes werden voor de wedstrijd gecontroleerd en op het veld nog een keer. Hierdoor moest Tim, de aanvoerder, alle namen nog een keer opnoemen en de spelers in kwestie moesten dan een stap naar achteren doen. De wedstrijd kon eindelijk beginnen en MVV'29 D2 had een droomstart. Na twee minuten wist Bruno, op aangeven van Seppe, de 0-1 te scoren. Na een mooie dieptepass omspeelde Bruno de keeper knap! De teams waren aan elkaar gewaagd en wisten enkele kansen te creëeren. Quick'20 wist de 1-1 te scoren na een ingooi van MVV. Een kleine tegenvaller. De ruststand werd ook met 1-1 bereikt. In de rust werden Thomas en Tom eruit gehaald en Bram en Sem kwamen erin. In de 34e minuut wist Seppe na een super assist van Mitch met een fantastisch stiftje te scoren 1-2. Drie minuten later lag de bal op de stip. Sem maakte hands in het strafschopgebied en een speler van Quick'20 D7 mocht aanleggen voor de 2-2. Dennis bewoog veel te vroeg en wist de bal uit het doel te ranselen. Op de bank bij MVV'29 D2 keken ze allemaal naar de scheidsrechter om te kijken of de penalty overgenomen moest worden, maar de scheids gaf een corner. Van dit gelukje maakte MVV gebruik en wist nog twee keer te scoren. Justin zette zijn tegenstander onder druk waardoor de speler die de penalty had gemist ook nog in eigen doel schoot. De 1-4 kwam van het hoofd van Bruno, die een corner bij de 1e paal perfect inkopte. Al met al was het een mooie zege. Iedereen heeft weer keihard gewerkt en Dennis mag vanavond een zakje chips extra door de penalty te stoppen. De komende twee weken staat er geen wedstrijd op het programma.

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.