Sponsoravond met voetbalquiz voor leden Businessclub M.V.V. 29

2015-12-09
Donderdag 3 december jl. vond de eerste activiteit plaats van het huidige seizoen 2015-2016 voor de leden van de Businessclub van M.V.V.’29.
 
In de geheel vernieuwde kantine De Voltreffer werd de voetbalkennis van de sponsoren getest door middel van een voetbalquiz. De aanwezige sponsoren werden door de organisatie (bestaande uit de heren Edwin Wesselink, Norbert oude Hendriksman en Henny oude Geerdink) ingedeeld in groepen die de namen kregen van de voetbalverenigingen uit de gemeente Tubbergen.
 
De voetbalquiz bestond uit allerlei vragen, variërend van het amateurvoetbal tot het internationale topvoetbal. Er werden zes rondes gespeeld. Tussendoor werd er nog tweemaal het “petje op, petje af” gespeeld voor iedereen individueel. De winnaars van de avond werden verblijd met een mooie boodschappenmand.
M.V.V.’29 kijkt terug op een geslaagde avond.
 
Diavoorstelling van de foto's (via ESC kom je in het album
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.