MVV 29 C2 kansloos in wedstrijd tegen ATC C5

2014-10-27
Afgelopen zaterdag moest MVV'29 C2 aantreden tegen ATC C5, deze ploeg deed het met 10 punten uit 4 wedstrijden goed in onze competitie. Wijzelf hadden ondanks goede wedstrijden slechts 2 punten maar nog geen wedstrijd dik verloren. Alleen tegen de Tukkers zat er met een 5-0 nederlaag niet veel meer in, we hadden in de andere wedstrijden echter met een beetje geluk meer punten kunnen halen.
 
Dus vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd. Deze goede moed konden we echter al gauw laten varen. ATC bleek op alle fronten iets verder dan MVV, zij wonnen de duels, speelden beter samen en hadden dan ook gelijk een groot overwicht. Doordat onze jongens niet op konden brengen wat we de laatste wedstrijden wel steeds konden, strijd en beleving, konden de doelpunten dan ook niet uitblijven. De ruststand was dan ook 0-6.
 
Na de rust leken we te beseffen dat het zo niet verder kon, er kwam meer strijd en beleving in het team wat resulteerde in enkele aanvallen en uiteindelijk een bal op de paal van Jesse Masselink. Met wat meer geluk hadden we ons misschien nog enigszins terug in de wedstrijd kunnen knokken. ATC bleef echter de betere ploeg en doordat wij naar voren bleven voetballen, konden ze zich naar een ruime overwinning spelen, eindstand 0-11.
 
Al met al een van onze mindere wedstrijden tot nu toe die we verdiend van een betere tegenstander verloren hebben. Volgende week mogen we het opnieuw proberen in de uitwedstrijd tegen SVZW.
 
diavoorstelling naar de foto's
Van 2014-10-25 MVV 29 C2 - ATC 65 C5

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.