MVV 29 Beltona wint eerste duel van SDC 12

2014-09-23
De eerste Beltonawedstrijd van het seizoen 2014-2015 werd gespeeld op dinsdag 16 september tegen SDC'12. Het was een heerlijke avond, met een warme temperatuur. Met een kwalitatief goede groep werd begonnen aan de warming-up. Om 20.00 uur waren de leidsmannen klaar om af te trappen.
 
De eerste fase van de wedstrijd was voor MVV en door fel te starten werden veel duels gewonnen. Dit resulteerde vaak in balbezit op de helft van de tegenstander en via de flanken kwam veel gevaar. Alleen de eindpass kwam niet altijd aan, waardoor grote kansen niet genoteerd konden worden. Tot de 10e minuut, toen Gijs oude Munnink Koen ter Wee diep kon sturen. Koen was sneller dan zijn directe tegenstander en oog in oog met de keeper rondde Koen keurig af. Na de 1-0 voorsprong probeerde MVV door te gaan en was het vaak aan de bal op de helft van de tegenstander. Pas na ongeveer 20 á 25 minuten kwam SDC beter in het spel en kwamen ook zij er een aantal keren gevaarlijk uit, maar ook dit resulteerde niet in echt grote kansen. 1 keer kwam SDC door een fout achterin 1 op 1 met keeper Wout oude Avenhuis, maar Wout wist zijn doel goed klein te maken en het schot te pareren. Vlak voor rust kwam dan toch de gelijkmaker op het bord. Een cornerbal werd goed ingekopt. Zo gingen ze met 1-1 richting de thee.
 
In de tweede helft kwam MVV weer sterker uit de kleedkamer en kreeg het een aantal goede mogelijkheden. Na wat wissels toegepast te hebben wist MVV te scoren halverwege de tweede helft. Een goede cross pass van Raymond Rajic werd goed gecontroleerd door B-speler Kai Wesselink. Hij kapte de bal af, speelde de centrale verdediger door de benen en schoot met links knap binnen. Daarna moest MVV tegenhouden en kwam er meer en meer dreiging van de kant van SDC, maar grote kansen kwamen er ook niet. Een aantal scrimmages voor de goal zorgden wel voor gevaar, maar door hard werken bleef MVV op de been en werden de 3 punten thuis gehouden.
 
Een prima eerste resultaat voor de mannen van MVV. Op dinsdag 7 oktober is de tweede Beltona wedstrijd. Dan speelt MVV om 20.00 uur uit tegen Quick ’20. Daar kunnen ze de borst voor nat maken, want in de eerste wedstrijd wist Quick tegenstander KOSC met 1-13 te verslaan.
 
Enkele foto's van de warming-up en de wedstrijd
Van 2014-2015 MVV'29 Beltona

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.