MVV 29 8 in SBS6 programma Het Geluk van Nederland

2013-12-17

MVV29 8 had een wens uitgesproken voor het SBS6 programma "het Geluk van Nederland".

De wens is: dat wij in 2014 kunnen laten zien dat wij echte winnaars kunnen zijn!

Hierop werd gereageerd door de Staatsloterij en SBS6 om het team een voetbalclinic door een oud international aan te bieden om ze zo beter te laten voetballen.

                                                Het Geluk van Nederland: Aflevering 1

Vrijdag 13 december was het eindelijk zover. Het moment waar alle mannen van het 8ste van MVV'29 al een tijdje naar uitkeken. Een heuse voetbalclinic van Aron Winter, die met 3 gewonnen UEFA cups, 84 interlands en winnaar van het Europees Kampioenschap 1988 toch niet de minste voetballer is. De clinic werd hun aangeboden door de Staatsloterij en op camera vastgelegd door SBS 6.

 

Het 8ste team van MVV'29 is een gezellig vriendenteam die 6 jaar geleden is opgericht. Na enkele kleine selectie wijzigingen, staat er nu een sterk en solide team, waarin iedereen bereid is voor elkaar te vechten. Helaas is het idee soms wat mooier dan de resultaten. De afgelopen weken behaalden ze teleurstellende resultaten en staan ze negende in de laagste klasse. Daarom werd de wens ingestuurd. De jongens hopen dan ook na de clinic uit een sportief dal te klimmen.

 

Een kleine samenvatting van deze clinic en nog enkele hilarische wedstrijd momenten uit de wedstrijd van 8 december tegen Luctor (verloren met 10-5) worden op zondag 29 december 2013 uitgezonden in het tv programma "Het geluk van Nederland" op SBS6.

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.