MVV29 blameert zich tegen hekkensluiter

2022-11-07

MVV’29 1 heeft de thuiswedstrijd tegen Saasveldia 1 met 1-2 verloren. Na een 0-2 achterstand kwam de aansluitingstreffer van Thijs Kamphuis te laat, waardoor er onnodig, maar terecht averij werd opgelopen. Door de overwinning staat Saasveldia de rode lantaarn af aan TVO, waar ook van verloren werd door MVV’29.

De toeschouwers werden niet beloond voor hun komst naar het frisse Frielinkpark. In het begin van de wedstrijd had MVV’29 veel de bal, maar echt gevaarlijk werd het niet. De eerste kans van de wedstrijd na ruim 20 minuten ging er gelijk in. Een afgeslagen voorzet werd onberispelijk binnengeschoten door de rechtsachter van Saasveldia: 0-1. Er werd gedacht dat de achterstand tegen de hekkensluiter MVV’29 wel wakker zou schudden, maar niets was minder waar. Passes over geringe afstanden gingen fout en er zat totaal geen beleving in. Op een paar kleine speldenprikjes na had de uitstekend spelende keeper van Saasveldia in de eerste helft weinig te doen. Hoogtepunt was zijn redding op een prachtige kopbal van Thijs Kamphuis, die menig toeschouwer al telde. Dat MVV’29 ook over een kwaliteitskeeper beschikt, liet Thijs Goossen vlak voor het rustsignaal zien. Met een dubbele redding zorgde hij ervoor dat er gerust werd met een 0-1 tussenstand.

De tweede helft begon zoals de eerste eindigde. De gasten schoten uit de startblokken en dwongen Goossen tot nogmaals een dubbele redding. Het spel van de thuisploeg werd er echter niet veel beter op. Tot overmaat van ramp strafte Saasveldia balverlies van MVV’29 op het middenveld af door te counteren naar een 0-2 voorsprong. Dat het ook niet meezat voor MVV’29 bleek wel toen een voorzet van Daan Scholten via de keeper op de paal belandde. Desondanks was het ook op basis van het spelbeeld niet te zien dat het een wedstrijd tussen de nummers drie en veertien van dat moment betrof, aangezien de 0-3 meer in de lucht hing dan een aansluitingstreffer van MVV’29. Ondanks de vele inspanningen van de Saasveldse doelman om zijn doel schoon te houden, wist Thijs Kamphuis ver in blessuretijd echter alsnog de 1-2 te maken op aangeven van Bart Oerbekke. Stiekem werd er nog gehoopt op een gelijkspel, maar het wonder van Hengevelde in de vorige speelronde, waar in de laatste minuut een gelijkspel werd behaald, werd niet herhaald.

Door de nederlaag kwamen de spelers en begeleiding van MVV’29 van een koude kermis thuis. Nadat er tijdens de wedstrijd als collectief gefaald was, piekte de spelersgroep later in Ootmarsum op de ‘Koale Kermis’. Hier werden, in tegenstelling tot tijdens de wedstrijd, wel de nodige loopacties gemaakt. Doordat deze naar de bar waren, kon de verliespartij snel worden vergeten.

Aankomende week speelt MVV’29 in Enschede de wedstrijd tegen Vogido, aanvang 14.00 uur. Graag tot dan!
 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.