Schema Pupillen van de Week seizoen 2022/2023

2022-09-20

𝐒𝐜𝐡𝐞𝐦𝐚 𝐏𝐮𝐩𝐢𝐥𝐥𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝗪𝐞𝐞𝐤 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐/𝟐𝟎𝟐𝟑⁣

Iedere thuiswedstrijd van MVV’29 1 tijdens de competitie zijn er twee Pupillen van de Week. Al sinds jaar en dag worden deze jeugdspelers een leuke middag bezorgd tussen de spelers en begeleiders van het 1e elftal. In het 1e elftal zitten spelers die zelf ooit ook Pupil van de Week zijn geweest. Een ware traditie binnen onze vereniging dus!⁣

Het schema voor het komende seizoen is inmiddels ook bekend. De ouders/verzorgers van de Pupillen van de Week ontvangen ruim voor de wedstrijd ook nog een uitnodiging per e-mail van Edwin Wesselink.⁣

De gastvrouwen die de Pupillen van de Week en de ouders/verzorgers opvangen en begeleiden zijn: Margo Wesselink, Marijke Nijhuis, Marieke Lesker, Marloes Goossen, Miranda Masselink en Gertia Masselink. Bij iedere thuiswedstrijd zijn twee van deze vrouwen aanwezig.

Pupillen van de week 22 23


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.