MVV29 JO19-1 wint met ruime cijfers derby tegen Stevo

2022-09-06

Op zaterdag 3 september stond als eerste duel in de hoofklasse / beker al direct een wedstrijd met een mooi affiche op het programma . MVV’29 JO19-1 – Stevo JO19-1 was de wedstrijd waar het om ging.

MVV ging vlot uit de startblokken en had een klein overwicht het eerste kwart en dat resulteert in de eerste helft dan ook in een verdiende 1-0 voorsprong door Tom Koek. Al snel na deze openingstreffer kreeg Stevo via een snelle aanval de kans op de gelijkmaker. Dit werd echter voorkomen door goed keeperswerk van MVV goalie Jens Vreman. MVV was even weer wakker geschud en kreeg net voor rust bij het overwicht door het krijgen van een penalty de mogelijkheid de score uit te breiden. Vanaf 11 meter mocht Tim Snijders porberen dit te realiseren . Dit kunnen we meestal aan hem overlaten en ook deze keer stelt hij zichzelf en de overige MVV-ers niet teleur : 2-0.

Na rust is er een periode waarbij MVV zich onnodig terug laat dringen. Ondanks dit wordt er toch de 3-0 gescoord door invaller Loek Boertien. De overwinning kwam in zicht echter door een arbritale dwaling van de overigens zeer goed leidende scheidsrechter kwam Stevo op 3-1. We waren even op onze hoede…het is toch Stevo, die gaan er elk moment en overal voor. Echter na een drinkpauze werden de koppen nog even weer dezelfde richting uit gezet en langzaam kwam de overwinning binnen bereik. Toen Ryan Pakvis met een prachtig doelpunt de 4-1 scoorde werd aan deze onzekerheid een einde gemaakt.

De eerste 3 punten werd goed gevierd waarbij later bleek voor de vele Twente fans binnen de JO19-1 de zaterdag al helemaal niet meer kapot kon.

Op naar de 10e september alwaar we op bezoek gaan bij HHC Hardenberg waar we de JO19-2 zullen treffen. Aanvang 12.30 uur op sportpark de Bosrand te Hardenberg.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.