MVV29 1 wint na een goede tweede helft van Luctor

2022-05-30

Zondag 29 mei stond voor MVV’29 1 de laatste uitwedstrijd van de competitie op het programma. De manschappen van trainer Ruud Ottenhof mochten het in Almelo opnemen tegen Luctor et Emergo.

Om 14:00 werd afgetrapt en Luctor opende al na circa 10 minutenn de score. Na een corner van MVV kwam een counter waarbij de spits van Luctor goed het overzicht bewaarde en een voorzet op maat afleverde op de meegekomen centrale verdediger die de bal daarna in de kruising kopte. MVV speelde verder slordig in de 1e helft en kwam daarom moeilijk in de wedstrijd. Bij balverlies van de zwartwitten was Luctor dan ook een aantal keer gevaarlijk, maar gescoord werd er niet meer voor de thee.

Na rust veranderde het spelbeeld en was MVV veruit de bovenliggende partij. Rond minuut 60 werd daarom ook de gelijkmaker gemaakt. Een vrije trap van Daan Scholten werd licht getoucheerd en belandde vervolgens aan de voor MVV goede kant van de paal en in het netje. MVV zette daarna door en kwam ook op voorsprong. Een voorzet van rechts van Thijs Kamphuis kwam bij de 2e paal waar Stan Oude Avenhuis vrij stond. Stan verwerkte de bal goed en schoot hem tegen de touwen. 
Kort hierna maakte Gijs Oude Munnink de 1-3 met een schuiver randje zestien en gooide hiermee de wedstrijd op slot.

Op Tweede Pinksterdag speelt MVV haar laatste competitiewedstrijd thuis tegen DSVD. Bij winst zal het zich normaal gesproken op mogen maken voor de nacompetitie om promotie. Aanvang 14:00, tot dan.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.