Total spaaractie voor amateurvoetbalclubs

2014-04-04

Tankende klanten kunnen bij Total sparen voor hun favoriete amateurvoetbalclub. De actie kan vele euro’s opleveren voor de voetbalclubs.

Het initiatief werkt als volgt. Een klant vraagt een Total Clubcard aan. Bij de aanvraag vermeldt de klant voor welke voetbalclub hij wil sparen. Voor elke getankte liter ontvangt de klant een spaarpunt. Elk punt staat gelijk aan 0,6 eurocent. De spaarpunten worden aan het einde van het voetbalseizoen uitgekeerd aan de penningmeester van de club en gaan niet ten koste van de individuele spaarpunten van de klant. Die kan met dezelfde punten blijven sparen voor zijn eigen cadeaus en aanbiedingen.

Voetbalclub

Wie honderd liter tankt, spaart dus zestig eurocent voor zijn club. Dat lijkt misschien een klein bedrag, maar als veel supporters en leden van de club met de actie meedoen, kan de teller aardig oplopen. Als honderd man ieder 1.250 liter per jaar tankt, kan de betreffende voetbalclub aan het einde van dat jaar 750 euro bijschrijven. De Total-klanten kunnen op internet bijhouden hoeveel er is gespaard voor hun favoriete club.

Het succes van de actie hangt uiteindelijk af van hoeveel clubsympathisanten met een Total Clubcard gaan tanken!

In Harbrinkhoek is Tankstation Lesscher ook een Total Tankstation. Tank je dus bij Total Lesscher meld je dan aan voor de Total Club voetbalactie. Dit doe je als volgt:

·        Je haalt na het tanken de gratis Total Clubcard in de shop van Total Lesscher. Als je er al één hebt hoef je dit natuurlijk niet meer te doen.

·        Vervolgens dient deze pas éénmalig online geregistreerd te worden. Hierbij dien je dus MVV’29 als favoriete voetbalclub vast te leggen. (links in het menu)

·        Hierna begint de teller te lopen en spaar je zelf voor mooie cadeau’s en aanbiedingen en je spaart voor MVV’29.

 

·       Kortom: Een win/win situatie voor jezelf en voor MVV’29!

 

 

 

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.