Club van 100

Club van 100: mensen die betrokken zijn bij MVV’29

Deze bijzondere club werd opgericht door de toenmalige voorzitter, Hans te Kolsté. In het najaar van 2001 nam hij afscheid en wilde hij dit moment aangrijpen om iets blijvends achter te laten voor zijn geliefde voetbalvereniging MVV’29. Het doel van de ‘Club van 100’ is van meet af aan duidelijk geweest: het bijeenbrengen van financiële middelen om extra faciliteiten te realiseren, met een specifieke focus op de ontwikkeling van onze jeugd

De naam ‘Club van 100’ vindt zijn oorsprong in de oorspronkelijke bijdrage van de leden, destijds 100 gulden. Hoewel de tijden zijn veranderd, blijft de geest van betrokkenheid en ondersteuning onverminderd sterk. De huidige jaarlijkse bijdrage voor de ‘Club van 100’ bedraagt 45 euro, een symbolisch bedrag dat een aanzienlijk verschil maakt voor de voetbalvereniging van MVV’29.

De namen van de leden worden vermeld op deze site, maar zijn ook terug te vinden op een mooi bord in de hal van onze kantine “De Voltreffer”.

Als lid van de ‘Club van 100’ behoor je tot een groep gepassioneerde individuen die MVV’29 een warm hart toedragen. Als blijk van waardering voor de jaarlijkse bijdrage organiseren we, eens in de vijf jaar, een speciaal uitstapje voor onze leden.

Is jouw hart ook verbonden met MVV’29?

We heten je van harte welkom als nieuw lid van de ‘Club van 100’. Aanmelden is eenvoudig; vul het aanmeldformulier en wij zorgen voor een vlotte verwerking van jouw aanmelding. Samen maken we MVV’29 sterker en creëren we een bloeiende toekomst voor de jeugd van onze prachtige vereniging.

Doe mee en maak het verschil!