MVV '29 JO9-1

Seizoen: 2022-2023

( 2022-08-01 t/m 2023-07-31 )

Teaminfo


(Nog) geen gegevens beschikbaar

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang

Hierboven het programma van poule 698421

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang Uitslag Nr

Hierboven de uitslagen van poule 698421

compact full

MVV 29 JO9-1 - Rood-Zwart JO9-2 Kampioenen

2017-12-08
De ochtend begon koud en mistig, temperaturen onder 0. Op tijd op ‘t veld om de warming-up te doen. De jongens waren klaar voor de volgende STRIJD!!! Klokslag 9:00 uur werd er afgetrapt op het kunstgrasveld van MVV. De jongens waren vol passie en strijd bezig om KAMPIOEN te worden. Er was veel publiek aanwezig om de jongens aan te moedigen. De eerste minuten zette MVV direct druk op Rood-Zwart. Dat werd beloond met een doelpunt in de 3e minuut .
 
In de rust stond MVV voor met een stand van 10-2. In de 2e helft werden onze jongens eventjes uit hun spel gebracht, doordat Rood-Zwart de druk begon op te voeren. Maar gelukkig was dit van korte duur en scoorde MVV het elfde doelpunt. Toen werd het spandoek erbij gepakt met de tekst ‘NA EEN LEUK VOETBALSEIZOEN IS MVV F1 KAMPIOEN’!!!
 
Toen het laatste fluitsignaal klonk was de stand 16-3. Dus KAMPIOEN en dat moest natuurlijk gevierd worden! Het feest begon op het veld met een fotosessie onder het spandoek, daarna de uitreiking van de bekers, medailles en het kampioensshirt. Gauw onder de douche om weer op te warmen. Hierna werd het feest verder gevierd in de kantine van MVV. De polonaise werd gelopen, en de jongens mochten naar het balkon van MVV waar ze luid werden toegejuicht. Eenmaal weer beneden stond de traktor met huifkar en luide muziek voor hen klaar. Het hele team met ouders stapten in de huifkar en de rit door het dubbeldorp kon beginnen. De ochtend werd afgesloten bij MVV waar ze hebben genoten van een welverdiend patatje met snack.
 
 

MVV 29 JO9-1 - VMC JO9-1

2017-11-30
MVV JO9-1 moest afgelopen zaterdag met temperaturen net boven het vriespunt aantreden tegen VMC JO9-1. Beide teams waren nog ongeslagen, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. De spanning op de gezichten was deze ochtend  goed te zien. En niet alleen bij de jongens, maar ook bij de ouders. Sommige ouders waren nog zenuwachtiger dan de boys zelf. 
 
Er werd gespeeld op het hoofdveld van Manderveen. De eerste 10 minuten stond MVV onder druk en werden ze achteruit gedrukt door de jongens van VMC. Maar onze jongens hielden het doel schoon. Daarna werd de spanning en kou verdrongen, en begonnen ze te voetballen. Na een paar mooie aanvallen  en goed samenspel werd VMC van het kastje naar de muur gestuurd. Na  20 minuten stond dan ook een verdiende 4-0  voorsprong op het scorebord.
 
Na de rust werd het snel 6-1  en dachten onze jongens dat ze de buit binnen hadden. Maar niets was  minder waar, in no time stond het 6-5 en werd het toch even billen knijpen, en dan met name voor de leiders en ouders. Onze jongens bleven echter rustig, begonnen weer te voetballen en scoorden er nog twee doelpunten bij. Uitslag 8-5!!
 
Al met al een super wedstrijd waarin heel veel strijd is geleverd.  Aanstaande zaterdag staat de laatste wedstrijd van deze competitie op het programma thuis tegen Rood Zwart om 09.00 uur. MVV JO9-1 heeft genoeg aan een gelijkspel om de schaal binnen te slepen! Dus komt allen om onze jongens aan te moedigen. Tot zaterdag!
 

----- MVV29 JO9-1 seizoen 2017-2018 -----

2017-11-04

Mooie overwinning voor MVV 29 JO9-1

2017-10-10
Zaterdag 7 oktober moesten onze jongens van MVV’29 JO9-1 aantreden tegen PH JO9-4 op het Frielinkpark. Nadat de ballen waren opgepompt en de waterzak was gevuld door 1 van de leiders! (Deze taak is eigenlijk toegewezen aan 1 van de vaders!) en de jongens de warming-up  hadden gedaan, kon de wedstrijd beginnen. 
 
Deze keer waren ze allemaal gelijk wakker. Wat resulteerde in een goede opening van de wedstrijd. Er werd goed overgespeeld en de vrije man  gevonden. Na  een paar goede reddingen van de keeper van PH werd de 1-0 gescoord. Hierna was  de ban gebroken en werd er meerdere keren het doel getroffen. Na de rust dachten onze jongens een tijdje dat ze allemaal alleen op het veld stonden en werd er niet meer samen gespeeld. Maar later werd het toch weer goed opgepakt! Nadat de scheidsrechter het laatste fluitsignaal had geblazen stond er 14-1 op het scorebord! Weer een mooie overwinning voor JO9-1! 

MVV 29 JO9-1: Samenspel!

2017-10-02
Afgelopen zaterdag stond de eerste competitiewedstrijd op het programma voor de jongens van JO9-1. Na  eerst de teamfoto te hebben gemaakt werd er begonnen aan de wedstrijd tegen de jongens van Almelo JO9-1.
 
Almelo begon erg sterk en had een overwicht. Ze kregen een aantal kansen en schoten van ver op ons doel. Maar onze keeper en onze verdedigers hielden knap stand. Toch maakte Almelo een paar minuten later een doelpunt. Onze jongens werden wakker, en begonnen te voetballen! Na heel mooi samenspel scoorden we  de gelijkmaker. En zo volgden nog een paar mooie aanvallen en doelpunten.
 
De 2e helft  was  een beetje rommelig,  maar ook daar zaten een aantal mooie verdedigende acties, en heel aanvallend samenspel bij. Al met al een mooie ochtend voor de jongens die afliep in een 9-3 overwinning!  

 

MVV 29 JO9–1 en JO9-2 sluiten seizoen gezamenlijk af

2017-06-23
16 en 17 Juni stond al tijden geblokt in de agenda. Team JO9-1 en JO9-2 samen op kamp. Omdat deze twee teams door het jaar heen veel met elkaar hadden opgetrokken ontstond halverwege het seizoen het plan om het ook gezamenlijk af te sluiten. Onder het mom doe maar normaal dan doe je gek genoeg werd besloten om de tweedaagse dicht bij huis te zoeken. Dit werd de blokhut in Harbrinkhoek.
 
Vrijdag werd er om 18.00 uur verzameld. De slaapplekken werden ingericht en om 19.00 kon gestart worden met de vossenjacht. Een vijftal MVV-ers had zich vrijwillig aangeboden als vos. De groepen gingen serieus jagen en zochten net zo lang tot ze alle vossen bij elkaar hadden om het juiste woord te krijgen. Eenmaal terug bij de blokhut stond onderdeel twee op het programma. Penalty schieten op een eersteklassewaardig speelveld. Stefan Holslag had zich als oud keeper aangeboden om op te vuren. Hij kon het nog steeds, menig strafschop werd vakkundig uit het doel geranseld. Na een penalty of zestig sloeg de vermoeidheid wel toe en werd snel besloten dat er een partij gevoetbald moest worden. Zo kon de mystery guest zich mooi voorbereiden. Deze had zich geposteerd op de tribune. De mysterieuze persoon kreeg de meest gekke vragen. Zo werd gevraagd of hij de vader was van een van de kinderen. Hierop werd geen ja gezegd…maar ook geen nee. De groepen in verwarring en de leiders hadden zo hun vermoedens. Al met al vloog de avond voorbij en werd het voor de jongsten tijd om het bed eens te bekijken. Uiteraard kon de slaap niet gevat worden. En dat de leiding ook nog dacht de eeuwige jeugd te hebben zal ook iedereen begrijpen. Uiteindelijk werd het nog even rustig ook.
 
Tot om half zes de eersten nog eerder dan de haan dachten te moeten kakelen. Er was geen houden meer aan. De beste oplossing van het weekend werd gevonden door Lars Masselink. Hij nam ze allemaal mee naar het voetbalveld om zes uur ’s-morgens voor een echte ochtend boot-camp. Anderhalf uur lang heeft hij iedereen lopen afmatten. Rondjes lopen, kruiwagentje, op handen en voeten…alles is voorbij gekomen. Schijnbaar…want de rest van de leiding lag mooi op apengapen. Eenmaal terug in de blokhut werd er met z’n allen ontbeten. De magen moesten gevuld worden want er stond een zeskamp op het programma. Spijkerbroek hangen, blind skelter rijden, emmers vullen; alles werd nog steeds vol overgave gedaan. Blijkbaar hadden ze een degelijke conditie opgebouwd het afgelopen jaar. Na een broodje frikandel als lunch stonden er nog twee onderdelen te wachten. Eerst werd er nog traditioneel de ouders tegen de kinderen gevoetbald. Hierbij bleek dat zelfs toen de jongeren nog fanatieker waren dan de ouderen. Geholpen door scheidsrechterlijke dwalingen werd het hier 4-2 voor JO9-1 en JO9-2. Als afsluiter stond er bij MVV nog een barbecue klaar. Als ouders nog mooi even evalueren, terwijl de jeugd, niet moe te krijgen, al lang en breed weer op het veld stond met een bal.  Het waren twee fantastische dagen….
 
Namens alles en iedereen bedankt en tut volgend joar.
 
 
 
 

 

MVV 29 JO9-1: Overwinning tegen BWO

2017-05-15

Afgelopen zaterdag ging voor MVV’29 JO9-1 alweer vroeg de wekker, want om half 9 begon de wedstrijd tegen BWO in Hengelo al. We waren met 7 man, want Kevin was een weekendje weg.

 
We begonnen net als de weken ervoor met dezelfde opstelling en dat pakte zeer goed uit in de eerste helft. Er werd mooi combinatievoetbal gespeeld. Ze wisten elkaar zeer goed te vinden en dat zorgde voor rust al voor een 0-5 voorsprong.
 
In de tweede helft zakte het spel van MVV’29 iets terug. Tevens werden er een paar omzettingen in het veld gedaan. We lieten BWO terugkomen tot maar liefst 4-5. Alles ging even verkeerd in een paar minuten tijd. Maar toen pakten we weer de draad op en werd het 4-6 dit was tevens de eindstand.
 
Een leuke wedstrijd en de tweede overwinning in de hoofdklasse. Er wacht ons nog een laatste thuiswedstrijd tegen ATC uit Hengelo, wanneer is nog niet bekend, want we spelen a.s. zaterdag nog eerst in Geesteren het Henk Droste toernooi.
 
 

MVV 29 JO9-1: Pijnlijke nederlaag tegen SDC 12

2017-05-09

Afgelopen zaterdag moest MVV'29 JO9-1 tegen het hoog geklasseerde SDC'12. Om half 8 zaten we al in de auto op weg naar Denekamp.

 

We begonnen aan de wedstrijd met een tactiek net zoals de laatste gewonnen wedstrijd tegen de Esch. We zaten er weer fel op en begonnen gelijk goed te voetballen van achteruit. De druk werd steeds groter voor de goal van SDC en dit werd op een gegeven moment beloond, 0-1 voorsprong. Even later werd het al weer in 1-1 door onrustige acties in de verdediging. Vervolgens ging MVV weer volop in de aanval en werd er weinig weggeven achterin. Door een verre uittrap van Vincent, onze keeper, werd onze linksbuiten vrij voor de goal gezet en ronde het af door middel van een mooie lopbal. Vlak voor rust kwam helaas de 2-2 op het scorebord doordat er iemand aan het dromen was achterin bij MVV. Rust.

 

In de tweede helft werd SDC'12 gevaarlijker, maar waren we voetballend wel nog steeds beter. Het was een genot om naar te kijken vandaag. Één van onze aanvallers miste nog een keer toen hij alleen op de keeper afging. Vlak daarna werd er wel gescoord aan de andere kant; 3-2 achter. We gaven niet op en gingen weer volop in actie en dat resulteerde in een mooi uitgespeelde aanval van rechts naar links, tussendoor met een overzichtelijk hakbal, die dus vervolgens goed werd afgewerkt; 3-3. Door een goed afstandschot kwamen we weer op een 4-3 achterstand. Het geluk was niet aan onze zijde vandaag met de afwerking. Na de 4-3 werd er nog 2 keer rakelings langs de paal geschoten door ons uit een corner. Einde wedstrijd; eindstand 4-3. Toch kunnen we terugkijken op een zeer goede wedstrijd.

 

Volgende week naar BWO voor onze laatse uitwedstrijd van dit seizoen.Tot dan!

 

MVV 29 JO9-1: Overwinning tegen De Esch

2017-04-24
Afgelopen zaterdag stond voor MVV'29 JO9-1 de thuiswedstrijd tegen De Esch JO9-1 op het programma.

We gingen goed uit de startblokken, iedereen was gelijk bij de les en we waren fel. We zijn vandaag iets minder aanvallend begonnen, dus meer op de counter aan het voetballen. De eerste helft gaven we de tegenstander niet zoveel mogelijkheden om ze te laten scoren. Zelf kwamen we tot een paar mooie aanvallen maar daar werd helaas niet uit gescoord. Het eerste doelpunt viel uit een corner en werd door een speler van De Esch in eigen doel gekopt. Ruststand 1-0 VOOR MVV.

In de tweede helft gingen we nog iets meer op de aanval voetballen en werden er 2 mooie kansen gecreëerd waarvan sowieso één keer een goal uit had moeten vallen. De Esch werd ook steeds gevaarlijker en Vincent, onze keeper werd voortdurend op de proef gesteld, maar door zeer goed te keepen hielden we De Esch nog lang op de nul. Tevens hadden de jongens van De Esch ook geen geluk met de afwerking. Vervolgens kwamen we er gevaarlijk uit door een counter en werd de bal door de keeper bij een voorzet niet helemaal goed vast gepakt waardoor onze aanvaller de bal er nog kon inschieten 2-0. Vlak voor tijd kwam de Esch op 2-1 door een mooi afstandschot en werd de druk nog meer opgevoerd door de jongens uit Oldenzaal. Gelukkig klonk het eindsignaal en kon zo onze eerste overwinning in de hoofdklasse worden binnengesleept.

 

MVV 29 JO9-1: 1e nederlaag in 2017

2017-04-05
Afgelopen zaterdag most MVV’29 JO9-1 tegen het hoog geklasseerde Excelsior'31 uit Rijssen. Voor de wedstrijd namen we de wedstrijd nog even door van die week ervoor, om nog even te bespreken wat er allemaal goed en fout ging.
 
Enkelen waren de eerste helft nog in dromenland en dat pakte uit in een 0-1 achterstand. Verder hadden we de 1e helft weinig kansen gecreëerd.
Na de rust gingen hoofdjes allemaal weer de goede kant op. We begonnen weer lekker scherp, fanatiek in de duels en dat leverde weer mooie aanvallen op. Toch kregen we nog eerst de 0-2 tegen. Daarna waren wij aan zet en werd een snelle counter goed afgerond 1-2. Vervolgens 1-3 door een afstandsschot van Excelsior'31. De jongens en Maaike vochten door en toen werd er uit een corner de 2-3 ingekopt. De 3-3 was in de maak maar helaas waren de minuten al op voor deze mooie voetbaldag. Eindstand 2-3. Al met al toch een mooi potje.
 
Op naar de volgende wedstrijd a.s. maandag 3 april tegen NEO. Aanvang 18:15 uur.
 

Foto's van deze wedstrijd

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.