Overwinning MVV29 D2 in oefenwedstrijd

2014-11-15

Wedstrijdverslag: 15 nov. 2014

27' (1-0) Rein Weerink
30' (1-1) De Esch D2
40' (2-1) Darieus Eilyo
51' (3-1) Darieus Eilyo
52' (3-2) De Esch D2
 

Verslag door Brent Weerink:

We spelen vandaag  een oefenwedstrijd tegen De Esch. Dus lekker even een potje voetballen.

De 1ste helft

In het begin hadden allebei de teams kansen, maar er werd nog niet gescoord. Rein schoot in de 20ste minuut de 1-0 binnen nadat de bal tegen de tegenstander aan kwam. We waren daarna wel iets beter. In de laatste minuut kwam er een corner voor onze tegenstander. Wij werkten de bal verkeerd weg en Brent kan de bal uit het net vissen. De ruststand is 1-1. Wat brengt de tweede helft.

De 2de helft

In de tweede helft hadden weer allebei de teams kansen maar wij wel wat meer. De tegenstander gaf een lange bal, die kwam in de voeten van Brent. Brent trapt de bal weg, de bal stuitert over iedereen en komt in de voeten van Darieus. En hij schiet de bal met links langs de keeper. Ik weet niet meer hoe de 3-1 werd gemaakt ik weet alleen dat darieus hem had gemaakt. Er kwam weer een lange bal. Brent komt uit maar de rechtsvoor van de esch tikt de bal langs de keeper. 3-2. Volgende week gaan we hopelijk het zelfde doen

De wedstrijd door de ogen van de trainer:

Na een trainingsweek waar niet iedereen aanwezig kon zijn stond vandaag de oefenwedstrijd tegen de Esch D2 op het programma. Net als MVV'29 D2 komen zij in de tweede klasse uit. Omdat het een oefenwedstrijd betrof werd er geëxperimenteerd met de opstelling. In de goal stond natuurlijk Brent, De laatste linie van links naar rechts: Seppe, Luca, Tim H. en Guus. Op het middenveld van links naar rechts: Tim P. , Pepijn en Ivo. In de voorhoede van links naar rechts Mitch, Darieus en Rein. Bruno en Robin mochten op de reservebank plaatsnemen.

De Esch D2 had in de eerste helft een licht overwicht, maar toch wist MVV'29 D2 vanuit een goede counter de 1-0 binnen te schieten.Rein wist naar een assist van MItch te scoren. Twee minuten later wist de Esch vanuit een corner de 1-1 binnen te schieten. Vanaf de zestien kon een aanvaller van de Esch ongehinderd de bal in de verre hoek schieten.

In de tweede helft, waar Mitch en Tim P. gewisseld werden mocht Robin het als rechtsbuiten proberen. Bruno nam de plek van Tim P. op het middenveld in. Nu was het MVV'29 D2 die een overwicht had en na een prachtige assist van Brent! wist Darieus de 2-1 binnen te schieten.

De 3-1 viel door een echt spitsen doelpunt. Na een prachtig schot van Pepijn liet de keeper los en Darieus was er als de kippen bij om de 3-1 binnen te schieten. Een minuutje later wist de Esch de 3-2 te scoren. Na matig omschakelen van MVV kon de Esch in alle vrijheid oprukken en de aansluitingstreffer te scoren. Hierbij bleef het gelukkig zodat MVV'29 D2 eindelijk weer eens wist te winnen.

Al met al was het in een groot gedeelte van de wedstrijd een goede wedstrijd van de jongens van D2! Een klein kritisch puntje is dat de aanvallers en middenvelders van MVV'29 D2 tot het einde van de wedstrijd moeten blijven omschakelen, van aanval naar verdediging, omdat tegen een betere tegenstander de gelijkmaker zeker was binnen geschoten.

 

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

Recente Berichten

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.