Kansloze nederlaag MVV29 D2

2014-09-27

Saasveldia D1 – MVV 29 D2 door Brent Weerink

Deze keer gaan we naar Saasveldia D1, halen we deze keer de eerste puntjes binnen?

Saasveldia krijgt meteen wel wat kansen, maar er gaat er geen één in… gelukkig.

Thijmen probeert het eens van afstand. De keeper van Saasveldia wil de bal aannemen, maar de bal gaat onder de voet door. Hij probeert hem nog tegen te houden maar hij zit er al in 1-0 MVV!!!

Mitch krijgt een diepe bal en wordt bij de benen gepakt door de keeper… penalty. Thijmen staat achter de bal en schiet… laag in de linker hoek goal. 2-0 MVV. Dit is de stand met de rust.

Gaat MVV D2 dan eindelijk z’n eerste puntjes binnen halen??  We zullen het zien…..

In de tweede helft gaat het vanaf het begin al helemaal fout. MVV krijgt een corner tegen en de speler van Saasveldia doet een hakje en de bal komt daarna tegen zijn arm. De scheidsrechter ziet het niet en de bal gaat in de hoek. 1-2 voor Saasveldia.  MVV wordt boos op de scheidsrechter.

Daarna komt er een  regen van kansen voor Saasveldia. Met als gevolg veel doelpunten. Voor de keeper was er geen houden meer aan. Saasveldia liep zo langs iedereen heen. MVV komt niet meer op de helft en het wordt 7-2 voor Saasveldia D1.

Had de wedstrijd maar één helft… de tweede helft ging echt heel erg slecht. Misschien kan Dirk goed uitleggen hoe dat nu kan.

We verliezen weer en de volgende wedstrijd is een nieuwe dag en dus ook nieuwe kansen.

De wedstrijd door de ogen van de trainer:

In de eerste helft kreeg MVV’29 D2 alle ruimte van Saasveldia om te voetballen. Sporadisch werd er gevoetbald maar veelal werd er de lange bal gespeeld die meestal verloren ging. Door twee fouten in de verdediging van Saasveldia wist Thijmen te scoren. De jongens werden in de rust gewaarschuwd dat Saasveldia nu druk op de bal zal zetten, waardoor het nog belangrijker werd om de linies kort op elkaar gehouden. Na de snelle 1-2 en 2-2 stortte MVV’29 als een kaartenhuis in elkaar. Bijna nergens op het veld werd meer druk op de bal gezet waardoor Saasveldia D1 naar hartenlust kon combineren. Hierdoor waren ondanks het harde werken van alle jongen ze telkens te laat, waardoor er bijna geen duel meer gewonnen werd.

De complimenten zijn er voor Saasveldia die na rust een zeer goed voetballende ploeg bleek. MVV’29 moet de draad gewoon weer oppakken. De volgende wedstrijd begint gewoon weer op 0-0.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

Recente Berichten

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.