MVV29 1 neemt afscheid van spelers!

2019-06-24

Afgelopen donderdagavond werd er door het 1e elftal van MVV'29 afscheid genomen van een aantal spelers en mensen uit de technische staf!

Middels een echte afscheidswedstrijd werd er tussen het 1e elftal van nu en een elftal met oudgedienden uit het verleden afscheid genomen van een aantal echte clubmensen.

TC afgevaardigde Albert olde Rikkert en aanvoerder Ramon Lesker namen het woord richting de mensen die afscheid namen en met mooie en lovende woorden haalde ze alle mensen bij zich en met passende woorden en cadeaus kreeg iedereen een blijk van waardering. 

De 1e was keeperstrainer Ruud Horstman, die zich helaas door lichamelijke ongemakken genoodzaakt ziet om te stoppen. Ruud is een fantastisch persoon met goede blik op ontwikkeling voor de keepers. De keepers hebben 2 geweldige seizoenen gehad met fantastische keeperstrainingen en postitieve coaching waarvan elke keeper beter werd.

Daarna werd afscheid genomen van assistent trainer Pieter Geerdink. De man die Marcel moest half staan en dat deed hij ook. Een man die serieus kan doen, maar ook een man die geweldig in de spelersgroep stond en met een grap en een lach het fanatisme in de groep hield.

Daarna kwam Milan Weiss aan bod. De man die heeft besloten om nogmaals te gaan kijken waar zijn plafond ligt. Jarenlang bij FC Twente in de jeugd geacteerd en de laatste 5 seizoenen heeft MVV'29 mogen genieten van jouw voetbalkunsten. Voor de club MVV29 is het jammer, maar we gunnen je de stap hogerop en wensen je dan ook veel succes bij DETO.

Daarna werden Olav Pots. Roy Huls en Jorgen Weiss naar voren gehaald. Alle drie de heren kwamen lange tijd uit voor het 1e elftal en hebben meerdere successen met het 1e elftal mogen meemaken.

Allereerst Olav Pots, jarenlang de rechtsback van ons 1e elftal, met veel arbeid en werklust heb jij je jarenlang op dit niveau staande kunnen houden en dat is echt knap. Een positieve vent die altijd klaar stond. Volgend jaar ga je in het 4e elftal voetballen en wensen je daar ook veel plezier.

Dan Roy Huls onze rappe buitenspeler. Stond er altijd als je hem nodig had. Nooit zeuren en mocht je wissel zitten of met het 2e elftal mee moeten doen, dan deed je dat zonder te morren. Een gouden vent vent voor MVV'29. Volgend jaar in het 3e elftal, jij ook veel plezier toegewenst.

En dan Jorgen Weiss, die sinds 2008 in het 1e elftal speelde en op vele plekken in het veld heeft gestaan. 1 van de stuenpilaren van MVV'29 de laatste 10 jaar. Inmiddels vader geworden en besloten om de voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Erg jammer, maar ook weer begrijpelijk. Jorgen bedankt voor alle jaren.

Hierna werd de avond nog gezellig afgesloten.

 

 

 

 

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.