Zondag derbytime in Harbrinkhoek: MVV29 1 tegen De Tukkers 1 in de nacompetitie

2019-05-29
Waar aankomend weekend bij de meeste Harbrinkhoekers en Mariaparochianen ongetwijfeld allang was omstreept in de agenda’s vanwege de jaarlijkse School & Volksfeesten, is daar nu ook de kraker MVV’29 1 tegen De Tukkers 1 bij gekomen.
 
Zondagmiddag om 14.00 uur wordt er afgetrapt op Frielinkpark. 
MVV’29 kwam afgelopen zondag helaas een doelpunt tekort om directe handhaving veilig te stellen, ondanks een verdienstelijke 3-5 overwinning op middenmoter Barbaros. Een domper van jewelste. Positief aan het resultaat was dat MVV’29 directe degradatie wist te ontlopen door deze overwinning, iets dat ook nog een mogelijk scenario was voorafgaand aan de laatste speeldag. MVV’29 eindigde de competitie op de twaalfde plek en is zodoende veroordeeld tot het spelen van nacompetitie om ook volgend jaar in de 2e klasse uit te mogen komen.
 
De Tukkers als periodekampioen naar de nacompetitie
De eerste horde is buurman De Tukkers. De Albergenaren zitten in een ander schuitje dan de manschappen van Marcel oude Nijhuis, aangezien zij strijden om promotie. De Tukkers eindigde de competitie als nummer drie van de 3e Klasse A en wisten de tweede periode in de wacht te slepen, waardoor het dus nog kans maakt op promotie. Afgelopen zondag sloot het de competitie af met een 3-0 thuisoverwinning op Losser.
 
Derby in de eerste ronde van de nacompetitie
En dus staat aankomende zondag een ware derby op het programma. En ook nog eentje met enorme belangen voor beide ploegen. Een prachtig affiche met als inzet voor MVV’29: een stapje dichter bij handhaving in de 2e klasse. De winnaar van deze derby zal daarna nog twee tegenstanders moeten verslaan om volgend jaar in de 2e klasse uit te komen.
 
Kom in zwartwit en steun MVV’29 in de strijd tegen degradatie
MVV’29 roept dan ook alle MVV’ers op om de ploeg te steunen aankomende zondag. Het verzoek is om zoveel mogelijk in het zwartwit gekleed te komen en de ploeg van Marcel oude Nijhuis als een ware twaalfde man naar de overwinning te schreeuwen, waarna hopelijk daarna een leuk feestje gevierd kan worden in de feesttent van de School & Volksfeesten. Vanwege de feesttent – die op het parkeerterrein staat – vraagt MVV’29 de bezoekers om zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen. Kortom, komt allen en steun ons vlaggenschip in de strijd tegen degradatie!

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.