Tweede editie Eindfeest MVV29 groot succes

2019-05-21
Ondanks dat het 1e elftal niet wist te winnen (3-3) was het Eindfeest van MVV’29 een groot succes. Voor jong en oud was het een prachtige dag onder zonnige omstandigheden. Op het kleine kunstgrasveldje waren diverse spellen te spelen voor de jeugd en DJ Ties oude Geerdink bracht de sfeer er goed in. Daarnaast kwam volkszanger Frank van Etten optreden.
Kraker MVV’29 – WSV en Sport & Spel
Het eerste elftal bleef zondagmiddag voor de vierde keer op rij ongeslagen. Tegen WSV uit Apeldoorn werd met 3-3 gelijk gespeeld. Gedurende de wedstrijd werden op het kleine kunstgrasveldje andere wedstrijden uitgevochten tijdens het Sport & Spel. Kinderen vermaakten zich op het springkussen, Giel Groothuis en Lars Grootelaar bleken de beste bij het ‘Otto schieten’ en zij wisten beide twee kaarten voor een thuiswedstrijd van Schalke ’04 te winnen. Daarnaast was er een snelheidsmeter aanwezig om te meten hoe hard je kon schieten.
Gezamenlijke foto, optreden Frank van Etten en muzikale omlijsting door DJ Ties OG
Na afloop van de wedstrijd van MVV’29 1 werden alle leden van MVV’29 uitgenodigd om een gezamenlijke foto op het grote kunstgrasveld te maken. De foto werd met een drone door Tom Reinerink. Toen de foto gemaakt was, was het tijd voor de komst van volkszanger Frank van Etten. Hij wist de sfeer er goed in te krijgen met onder meer zijn bekende meezinger ‘Huisje op wielen’. Na het optreden van Van Etten, besloot gelegenheidszanger en tevens 4e elftalspeler Sjoerd oude Geerdink enkele meezingers van wijlen Koos Alberts ten gehore te brengen. De gehele dag was de muzikale omlijsting in handen van DJ Ties oude Geerdink.
Dankwoord en waarschijnlijk ook in 2020 een Eindfeest
De organisatie (bestaande uit het 2e elftal en de kantinecommissie) bedankt iedereen voor de komst en kijkt terug op een zeer geslaagde dag. De intentie is er dat er ook komend jaar een Eindfeest georganiseerd zal worden door een elftal van MVV’29!
 
Foto's van deze dag zijn hier te bekijken. 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.