MVV 29 alleen aan kop in 2e klasse

2017-10-16
Afgelopen zondagmiddag moest MVV’29 op een zonovergoten Frielinkspark aantreden tegen Robur Et Velocitas uit Apeldoorn.
 
Robur was in de eerste 10 minuten de betere ploeg , maar daarna kreeg MVV’29 steeds meer grip op de wedstrijd. Er waren in de 1e helft een paar kleine kansjes maar dit leidde niet tot een doelpunt. Tot aan de thee gebeurde er verder weinig en gingen ze met een brilstand richting de kleedkamer voor de thee.
 
Na de rust begon de thuisploeg veel scherper en met name  via de aanvallers was er veel dreiging richting het doel van Robur. Een kwartier voor tijd viel dan toch de 1-0 voor MVV’29. De verdediger van Robur ging onder een lange bal van Ramon door  en het was Roy Huls die MVV’29 met zijn chocoladebeen op voorsprong bracht en de bal onberispelijk binnen schoot. Daarna ging MVV’29 op jacht naar de 2e treffer. Enkele minuten later was het al 2-0 voor de zwart-witten. Koen ter Wee ging vanaf de zijkant de actie aan, speelde zijn man uit en schoot strak en hard binnen. Hiermee werd de eindstand bepaald op 2-0.
 
MVV’29 gaat na 4 speelronden alleen aan kop in de 2e klasse. Een goed begin van de manschappen van trainer Marcel oude Nijhuis  en dit mogen ze komende zondag een vervolg gaan geven in Almelo als de derby tegen Luctor et Emergo op het programma staat . Luctor et Emergo kreeg zondagmidddag een tikkie te verwerken omdat men verloor van TVC’28 met 2-1. De aanvang is 14.00 uur. Tot dan!
 

En beeld van de wedstrijd Mvv'29 - Robur (gemaakt door Robur)
 

 
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.