Richard Telgenhof oude Koehorst, Koen Lesker en Frank Snijders nemen afscheid van MVV 29 1

2017-06-06
Afgelopen donderdag stond er een afscheidswedstrijd voor trainer Richard Telgenhof oude Koehorst, speler Koen Lesker en keepertrainer Frank Snijders op het programma op het Frielinkpark van MVV’29. Er stonden veel mensen langs de lijn om hen voor de laatste keer in actie te zien.
 
Richard Telgenhof Oude Koehorst heeft besloten om na 5 seizoenen afscheid van MVV’29 te nemen. Waar MVV '29 in 2011 toen Richard bij MVV’29 begon  nog voetbalde in de 5e klasse, speelt het nu in de 2e klasse. Richard wordt volgend seizoen trainer bij DTC’07.
 
Koen Lesker heeft, na 13 jaar in het eerste gespeeld te hebben, besloten om lager te gaan spelen.
 
Frank Snijders neemt na 8,5 jaar afscheid als keeperstrainer van MVV’29, met als hoogtepunten de promoties van het 1e elftal van de 5e naar de 2e klasse.
 
In deze afscheidswedstrijd speelde het huidige eerste elftal tegen de lichting van de eerdere jaren bestaande uit: Edwin Masselink, Tom Reinerink, Barrie Telgenhof,  Jan Borggreve, Niek Leus, Cas Oude Avenhuis, Marcel Oude Nijhuis, Bas Klein Haarhuis, Ruud Hemmer, Bas Alberink, Dennis Oude Booijink, Bram Ten Tusscher, Sander Ten Tusscher, Ruud Horstman, Frank Snijders, Marco Goossen, Joost Meijer en Jordi Booijink.
 
Het was een leuke wedstrijd en het ging mooi gelijk op. Er werd twee keer een half uur gespeeld. Koen deed de eerste helft met het huidige eerste mee en de tweede helft met de lichtinf van eerdere jaren. Het werd 1-1. Hierbij aangetekend dat Koen Lesker in de tweede helft een penalty benutte. Onder luid applaus werd Koen gewisseld. Snel na de wissel vond de goedleidende scheidsrechter Rik Kienhuis het tijd voor het eindsignaal.
 
Aansluitend werden Richard, Koen en Frank toegesproken door voorzitter Walter Busscher. Zij kregen een passend beeldje als afscheid van MVV’29 . De avond werd onder het genot van een drankje afgesloten.
 
Foto's van deze wedstrijd
 
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.