compact full

MVV 2 oefent donderdag tegen Langeveen 1 van oud-trainer Tom Veldscholten

2019-09-09
Aanstaande donderdagavond 12 september speelt MVV’29 2 een oefenwedstrijd tegen het 1e elftal van Langeveen. Het betekent een terugkeer van trainer/coach Tom Veldscholten bij MVV’29.
 
Hij had afgelopen seizoen MVV’29 2 nog onder zijn hoede en wist zich te handhaven op 2e klasse niveau. Daarnaast was hij trainer van het Beloftenteam dat verdienstelijk als 5e eindigde op de Beltona Finaledag. Daarvoor was hij jaren trainer van MVV’29 JO19-1, ook was hij als speler een aantal jaren actief bij onze club. Hij zal dus een groot aantal spelers tegenkomen die hij onder zijn hoede heeft gehad. Tom besloot om voor een kans te gaan als hoofdtrainer dit seizoen. Een speciale wedstrijd voor zowel MVV’29 als Tom!
 
MVV’29 2 is inmiddels enkele weken in voorbereiding onder leiding van nieuwe trainer Rob Lamers. De eerste oefenwedstrijd werd knap gewonnen van NEO 2 (1-0). Afgelopen zondag won het ook de bekerwedstrijd tegen RSC 2 (3-2). Op donderdag 19 september oefent MVV’29 nog tegen PH zaterdag 2, waarna op zondag 22 september de competitie in de reserve 2e klasse start met een uitwedstrijd tegen Achilles ’12.
 
Waar MVV’29 sterk is begonnen, geldt dat ook voor Langeveen 1. Het speelde onder meer al 2 bekerwedstrijden. Het won met 0-3 bij Balkbrug en thuis werd Vilsteren aan de zegekar gebonden door een 2-0 overwinning. Komend weekend speelt Langeveen nog een bekerwedstrijd tegen sv Vasse, waarna RKSV Bornerbroek op 22 september de eerste tegenstander van Langeveen is in de competitie in de zondag 5e klasse. Kortom, zowel MVV’29 2 als Langeveen 1 zijn goed gestart na de zomerstop en maken zich op voor de competitiestart!
De aftrap van MVV’29 2 tegen Langeveen 1 is donderdagavond om 20.00 uur in Harbrinkhoek. Nog geen invulling voor de donderdagavond en/of zin in een interessante pot voetbal, tussen 2 teams die waarschijnlijk aan elkaar gewaagd zijn? Kom dan naar Frielinkpark!

Woensdagmiddagtraining start 4 september!

2019-08-27
De woensdagmiddagtraining voor mini's, JO8, JO9,en JO11 zal woensdag 04 september weer starten!
 
Onderstaand de tijden:
14:30 tot 15:30 Mini's. JO8-2 en JO8-3
15:45 tot 16:45 JO8-1, JO9-1 en JO11-2
 
Graag allen op tijd aanwezig, zodat we ook op de bovenstaande aanvangstijden kunnen beginnen!
 
Tot volgende woensdag!
 
De Trainers
 

PH Almelo winnaar derde editie 'Noabertoernooi' bij MVV'29

2019-08-26

Na 2 succesvolle edities met MVV’29 en TVC’28 als winnaars, kroonde debuterend vereniging PH Almelo zich tot winnaar van de derde editie van het ‘Noabertoernooi’. Opnieuw was het complex van MVV’29 de plaats van handeling en was de organisatie in handen van de club uit Harbrinkhoek/Mariaparochie. 

Afgelopen donderdag en zaterdag werd onder zonnige weersomstandigheden afgetrapt. Dit jaar bestond het deelnemersveld uit maar liefst 7 teams, zowel zaterdag- als zondagclubs waren van de partij. Vaste deelnemers MVV’29, STEVO, TVC’28 en De Zweef werden dit jaar vergezeld door VV Hellendoorn, Luctor et Emergo en PH Almelo. 

TVC’28 winnaar penaltybokaal 

De eerste elftallen van deze verenigingen speelden zowel donderdag als zaterdag 3 poulewedstrijden van 25 minuten. Daarnaast werd op donderdag gestreden om een penaltybokaal. TVC’28 bleek de beste vanaf 11 meter en pakte zo een bonuspunt voor de eindrangschikking. 

Het sterke deelnemersveld leverde spannende wedstrijden op, ondanks de spanning hadden de clubscheidsrechters van MVV’29 het relatief rustig. PH Almelo bleek na 2 dagen de sterkste, titelverdediger TVC’28 moest genoegen nemen met de 2e plek. STEVO eindigde als derde. 

Muzikale omlijsting na succesvol toernooi 

Daarna werd het goed verlopen toernooi afgesloten met een zanger en die kreeg de sfeer zat er meer dan goed in op het volle terras van ‘De Voltreffer”. Na deze gezellige en muzikale afsluiter was er de mogelijkheid om op een groot scherm de wedstrijd SC Heerenveen- FC Twente te kijken.

Het bleef nog lang gezellig op het Frielinkpark.

Als toernooicommissie van MVV’29 kijkt men terug op een mooi, sportief en goed verlopen toernooi, en willen iedereen (scheidsrechters, onderhoudsploeg, barmedewerkers en alle deelnemers)  dan ook bedanken voor deze geslaagde 3e editie van het Noabertoernooi en de pijlen zijn alweer gericht op een 4e editie.

Image

 

Update teamindelingen & trainingsschema

2019-08-05
Beste leden,
 
Via de volgende links treft u een update aan van de teamindelingen:
- Voor de indeling senioren klik hier.
- Voor de jeugdindeling klik hier.
 
De nieuwe update voor de trainingsschema's is hier te vinden.
 
Namens de technische commissie 
Albert olde Rikkert

Kleding en materiaal-uitgifte seizoen 2019 - 2020

2019-07-19
Op onderstaande data worden kleding en materialen voor komend seizoen uit gegeven:

* Op 19 augustus uitgifte voor jeugd:                                        19.00 uur - 19.30 uur  : JO 8 t/m JO 11
                                                                                                   19.30 uur - 20.00 uur  : JO 13 t/ JO 15 – MO15
                                                                                                   20.00 uur - 20.30        : JO 17 t/ JO 19
 
* op 20 augustus uitgifte voor de senioren                                19.00 uur tot 19.45 uur
 
 Groet, Erik Huusken

Contributie inning

2019-07-17
Komende week worden de contributies van het seizoen 2019-2020 geïnd. Het betreft dus de normale verenigingscontributie.
Mocht er in uw beleving iets niet helemaal goed gaan, neem dan contact op met ledenadministratie@mvv29.nl 
 
Met vriendelijke groet,
Sandra Grootelaar
Penningmeester MVV'29

Vakantieperiode - De Voltreffer

2019-07-15
Het seizoen zit er bijna op en iedereen gaat genieten van een welverdiende vakantie!
Ook de kantine 'De Voltreffer' van MVV'29 zal gedurende de periode van maandag 22 juli t/m donderdag 08 augustus gesloten zijn.
Vanaf vrijdag 09 augustus zullen weer de reguliere openingstijden van kracht zijn.
Namens de kantinecommissie alle een fijne vakantie en tot in het nieuwe seizoen!

Nieuwbouw opslag- en werkplaats onderhoudsploeg gaat als een speer!

2019-07-10
De nieuwbouw van de werkplaats voor de onderhoudsploeg verloopt voorspoedig.
Nadat de fundatiepoeren en stiepen geplaatst zijn, is gestart met de montage van staalconstructie en houten gordingen.
Vervolgens zijn de betonnen borstweringselementen geplaatst en zijn ook de dak- en gevelplaten aangebracht.
 
De gehele hal is geisoleerd uitgevoerd. Nu ook de kozijnen en deuren geplaats zijn en de laatste puntjes op de i worden gezet door aannemer Huisman-Gemert is het aan enkele van onze sponsoren om een betonnen vloer aan te leggen in de hal. Verdere ruimte-indeling en elektra komt voor rekening van onze eigen onderhoudsploeg.
Als laatste is het aan de leden van MVV’29 de bestrating rondom de loods aan te leggen zodat ook dit deel van Frielinkpark er weer netjes bij ligt.
 
Link naar te gebruiken foto’s: https://photos.app.goo.gl/NYTkULCBZUVds2VH9

JO11-1 winnaar Hugo Venebrugge toernooi

2019-06-28
Begin april kregen we een uitnodiging om deel te nemen aan het Hugo Venebrugge toernooi. Dit is een toernooi dat vernoemd is naar een lid van v.v. Den Ham die op veel te jonge leeftijd is overleden aan een verschrikkelijke ziekte. Het is een toernooi wat goed staat aangeschreven en er doen teams aan mee die in de hoofdklasse spelen of hoger.
 
Voor aanvang van het toernooi werd er stilgestaan bij Hugo Venebrugge wie hij was en wat hij deed voor de club v.v. Den Ham. Door middel van vuurwerk werden alle teams één voor één voorgesteld door de speaker. Rond de middenstip werden ballonnen opgelaten en een minuut lang geapplaudisseerd ter nagedachtenis aan Hugo Venebrugge.
 
Klokslag 10 uur stond de eerste wedstrijd op het schema tegen Deto uit Vriezenveen. In deze wedstrijd waren we duidelijk de betere, maar hier werd 2 maal een voorsprong weggegeven.
Eindstand 2-2, maar zoals gewoonlijk moet je groeien in het toernooi.
 
De tweede wedstrijd speelden we tegen JVZ uit Zuidwolde. Hier waren we ook duidelijk de betere en deze ging dan ook verdiend met 2-1 naar ons.
 
In de laatste poulewedstrijd moesten we aantreden tegen HHC uit Hardenberg. We hadden hier aan een gelijkspel genoeg om door te gaan naar de volgende ronde. In een gelijkopgaande wedstrijd waren er kansen voor beide partijen, maar na 15 minuten spelen stond er 0 - 0 op het scorebord. Dit betekende dat we als 2de in de poule door gingen naar de kwartfinale.
 
Eerst werden we uitgenodigd voor een heerlijke lunch in de  kantine, aangeboden door enkele ondernemers uit Den Ham. Lekker brood en een heerlijke frikandel ging er wel in bij de jongens, ze hadden dit ook verdiend! Buiten konden er zelfs nog pannenkoeken worden gehaald, zelfs daar was voor gezorgd. Het ontbrak nergens aan! Hierna werd het tijd om strafschoppen te nemen op de selectiekeepers van v.v. Den Ham. De beste speler hierin kreeg ook een prijs.
 
Rond half 2 stond de kwartfinale voor ons op het schema. Hierin speelden we tegen de Football Equals Academy. Dit is een voetbalschool uit Enschede met alleen maar talentvolle spelers en speelsters uit de regio. Voetballend gezien waren ze dan ook iets beter, maar scoren deden ze niet. Dat kwam ook mede door onze keeper die een goede wedstrijd keepte. Wij zelf kregen enkele mogelijkheden en scoorden daaruit ook 2 keer. Het waren keurig uitgespeelde goals zoals ook in de poulefase. Allemaal goede situaties waarin goed het overzicht en rust werd behouden. Door een 2-0 overwinning stonden we zomaar in de halve finale.
 
Hierin moesten we spelen tegen een hele bekende club nl. Stevo uit Geesteren. Dit seizoen 2 keer eerder tegen gespeeld en 2 keer verloren. We wisten dus wat ons te wachten stond. Voor de wedstrijd is tegen de jongens verteld dat het dit keer niet mooi hoefde, maar iets sneller de lange bal geven. Gesteund door de wind in de rug, wat ook een voordeel is, begonnen we wat zenuwachtig aan de wedstrijd.
Stevo kwam na 5 min al terecht op voorsprong, maar de koppies gingen bij ons niet omlaag. De mouwen werden zelfs nog iets hoger opgestroopt en 5 min voor tijd werd dan ook de verdiende gelijkmaker gescoord. In de allerlaatste seconde gaf de keeper van ons een lange bal naar voren. Gedragen door de wind viel de bal precies tussen de laatste man en de keeper van Stevo. Onze spits zag dat ze allebei twijfelden en met het puntje van zijn schoen kon hij de bal verlengen en rolde de bal onhoudbaar in het doel. De keeper wou de bal nog uit het net halen, maar toen werd al omgeroepen dat het tijd was. Dus op een Duitse manier werd er gewonnen met 2-1! De finale was een feit!!
 
Hierin moesten we het opnemen tegen BVO Emmen. Voorafgaand aan deze finale even met de jongens in de kleedkamer en daar afgesproken dat ze vooral moesten genieten van dit moment.
Wat hier allemaal gebeurde voor aanvang van de finale, zullen deze groep jongens nooit meer vergeten. Door middel van rookbommen en veel vuurwerk kwamen we het veld op. Er werden handen geschud en spelers werden één voor één voorgesteld aan het vele publiek wat rondom het veld stond. In 2x 10 minuten werd beslist wie dit toernooi ging winnen en de grote Cup met oren een jaar mee mocht nemen naar huis.
 
We begonnen goed aan de finale, wonnen de duels en waar kon werd er goed gevoetbald. Vlak voor rust kwam er een bewuste bal tussen de verdedigers van Emmen door. Onze buitenspeler liep goed de ruimte in en kon oog in oog met de Emmen keeper scoren! We gingen ook terecht de rust in met een 1 - 0 voorsprong. In de rust werd de jongens even duidelijk gemaakt dat ze dichtbij een grote stunt waren. De 2e helft was eigenlijk hetzelfde als de 1e helft en wonnen nu eigenlijk alle duels en Emmen heeft geen kans gecreerd. De beste kans was voor ons, uit een vrije bal schoten we op de paal. Na 10 minuten klonk het eindsignaal.
 
Wat er toen gebeurde bij deze groep spelers was geweldig om te zien. Ze vlogen elkaar in de armen zoals ook bij een echte groep hoort. Iedereen was door het dolle! Zelfs enkele ouders langs de kant wisten niet wat ze hadden gezien. MVV’29 had het toernooi gewonnen en dat hadden we eigenlijk niet verwacht. De jongens mochten als winnaar op het podium komen. Hier werd ook de Cup met de grote oren in ontvangst genomen door de jongste speler van dit toernooi. Ook kregen ze nog 20 kaartjes van Heracles voor een thuiswedstrijd volgend seizoen. En of het nog niet genoeg was kregen ze ook nog een mooi wedstrijdshirt van de Engelse club Arsenal. Ook werd hun nog een mooie teamfoto en een individuele foto overhandigd, die voor aanvang van het toernooi gemaakt was. 
Het was een dag die deze groep spelers niet zal vergeten. Een teamprestatie van ongekend niveau!
 
Hierbij wil ik de organisatie van v.v. Den Ham dan ook heel hartelijk bedanken voor de uitnodiging, maar vooral voor de geweldige goede organisatie van deze dag. Volgend jaar had de groep graag weer meegedaan om de beker te verdedigen, maar op 1 speler na (die de beker ophaalde), gaat iedereen over naar JO13.
Bij deze wensen wij iedereen alvast een goede vakantie toe en tot volgend seizoen op de velden!
 
Leiders JO11-1
 

Beloftenteam MVV29 eindigt op een knappe vijfde plaats op de Beltona Finaledag

2019-06-24

Op een zonnige 22 juni nam het beloftenteam van MVV’29 deel aan de Beltona Finaledag op de velden van Sparta Enschede. Met een uiteindelijke vijfde plek werd een verdienstelijke prestatie geleverd.

De selectie en begeleiding van MVV’29 verzamelde zaterdagmorgen om 07.30 uur bij MVV’29 om gezamenlijk te ontbijten. Daarna werd met de touringcar naar Enschede gereisd. Daar stond om 10.00 uur de eerste poulewedstrijd op het programma. Alle wedstrijden duurden 25 minuten.

1e poulewedstrijd, 10.00 uur: MVV’29 – De Tubanters, uitslag: 3-0

Opstelling:

Stan Rewinkel
Gustavo Neppelenbroek, Nick Hofhuis, Milan Weiss, Mart Telgenhof;
Bart Boerrigter, Daan Scholten (15’ Bram Bakhuis), Niek Scholten Lubberink;
Koen ter Wee, Stan oude Avenhuis (18’ Floris oude Nijhuis), Bart Oerbekke (15’ Thijs Kamphuis).

Verslag:

MVV’29 begon sterk aan de eerste wedstrijd en opende binnen enkele minuten de score. Bart Oerbekke brak de ban: 1-0. Na 10 minuten spelen verdubbelde het team van Tom Veldscholten de score, nadat Nick Hofhuis een hoekschop van Bart Oerbekke wist binnen te koppen. Een aantal minuten voor tijd werd de eindstand bepaald door invaller Floris oude Nijhuis. Hij wist zich, op aangeven van Niek Scholten Lubberink, knap vrij te spelen en te scoren. Thijs Kamphuis had er nog 4-0 van kunnen maken, maar zijn afstandsschot eindigde op de lat. En daarmee startte MVV’29 sterk aan het toernooi met een ruime overwinning. Daarnaast werd goed gespeeld en in 25 minuten defensief niets weggegeven.

2e poulewedstrijd, 11.10 uur: MVV’29 – Alcides, uitslag: 0-1

Opstelling:

Stan Rewinkel
Gustavo Neppelenbroek, Nick Hofhuis (22’ Bram Bakhuis), Milan Weiss, Tim Busscher;
Bart Boerrigter, Daan Scholten, Niek Scholten Lubberink;
Koen ter Wee, Stan oude Avenhuis (19’ Thijs Kamphuis), Bart Oerbekke.

Verslag:

Al snel werd duidelijk dat de tweede tegenstander (Alcides) vele malen sterker was dan de eerste tegenstander (De Tubanters). De opponent uit Meppel wist elkaar gemakkelijk te vinden en beschikten over veel lopende mensen. MVV’29 had daar moeite mee, toch kwam MVV’29 later beter in de wedstrijd. Het kreeg een penalty en daarmee een uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen. Aanvoerder Milan Weiss mistte de strafschop en de rebound die daaruit volgde. Dat was een flinke domper. Vijf minuten voor tijd ontving een speler van Alcides een gele kaart, wat betekent dat je vijf minuten aan de kant moet zitten. Een andere speler van Alcides was het oneens met deze beslissing en gaf de scheidsrechter een licht duwtje. Ook hij kreeg geel, waardoor MVV’29 de laatste vijf minuten tegen negen man speelde. Dit bleek niet goed uit te pakken voor MVV’29, want de meeste spelers liepen teveel naar voren. Alcides maakte enkele minuten voor tijd in de omschakeling de 0-1. Bart Boerrigter raakte in de laatste seconde nog de paal, maar ook deze kans ging er niet in. Een hele zure en bovenal onnodige nederlaag voor MVV’29.

3e poulewedstrijd, 12.20 uur: SVI – MVV’29, uitslag: 0-2

Opstelling:

Stan Rewinkel
Gustavo Neppelenbroek, Nick Hofhuis, Niek Scholten Lubberink, Mart Telgenhof;
Bart Boerrigter, Daan Scholten (15’ Bram Bakhuis), Milan Weiss;
Koen ter Wee, Thijs Kamphuis, Bart Oerbekke.

Verslag:

De opdracht voor de laatste poulewedstrijd was duidelijk: er moest gewonnen worden om nog kans te maken om door te stoten naar de beste acht van het toernooi. Dat er veel spanning op de wedstrijd zat, was duidelijk. MVV’29 wilde af en toe gehaast op zoek naar een doelpunt. Het duurde tot vijf minuten voor tijd dat MVV’29 toch op voorsprong kwam. Koen ter Wee schoof na een individuele actie de verdiende 1-0 achter de doelman van de Zwolse tegenstander. Enkele minuten later verdubbelde Bart Oerbekke de voorsprong, nadat hij een rebound promoveerde tot goal. Dat bleek tevens de eindstand: 2-0. Daarmee eindigden zowel SVI, Alcides als MVV’29 op zes punten uit drie wedstrijden. Daarnaast hadden de drie teams een doelsaldo van +4. SVI maakte echter de meeste goals en werd zodoende poulewinnaar. Alcides en MVV’29 moesten middels een penaltyreeks bepalen wie tweede in de poule zou worden.

Penaltyreeks om plek bij de beste acht:

Penalty Alcides: mis
Penalty MVV’29, Koen ter Wee: raak
Penalty Alcides: mis
Penalty MVV’29, Niek Scholten Lubberink: raak
Penalty Alcides: mis
Penalty MVV’29, Milan Weiss: raak

Doordat MVV’29 de penaltyreeks won, ging het door naar de beste acht van het toernooi. Alcides was veroordeeld tot het spelen om de plekken negen t/m zestien.

Kwartfinale, 13.45 uur: MVV’29 – FC Meppel, uitslag: 0-1

Opstelling:

Stan Rewinkel
Gustavo Neppelenbroek, Nick Hofhuis, Niek Scholten Lubberink (18’ Thijs Kamphuis), Mart Telgenhof;
Bart Boerrigter, Milan Weiss, Bram Bakhuis;
Koen ter Wee, Stan oude Avenhuis, Bart Oerbekke;

Verslag:

De wedstrijd begon rommelig van beide kanten. FC Meppel wist na enkele minuten spelen al de score te openen. De spits van hen haalde van zo’n twintig meter fraai uit, waardoor doelman Stan Rewinkel geklopt was. Daarna ging MVV’29 natuurlijk op zoek naar de gelijkmaker. Stan oude Avenhuis was met twee kopkansen dichtbij de 1-1, daarnaast punterde Bart Oerbekke over na een individuele actie. Verder was het voor MVV’29 lastig om door de hechte defensie van FC Meppel te komen. Echter stond MVV’29 zelf defensief organisatorisch ook goed, want behoudens de goal werd nauwelijks iets weggegeven. Helaas bleef het bij 0-1, waardoor MVV’29 uitgeschakeld was voor de winst van het toernooi. Gevolg was dat MVV’29 het toernooi moest afsluiten met wedstrijden om de plekken vijf t/m acht. Een domper, helemaal omdat de nederlaag onnodig was.

Wedstrijd om plek vijf t/m acht, 15.00 uur: MVV’29 – Sparta Enschede

Opstelling:

Thijs Goossen
Niels ter Wee, Nick Hofhuis, Milan Weiss, Tim Busscher;
Bart Boerrigter, Daan Scholten, Bram Bakhuis (17’ Niek Scholten Lubberink);
Koen ter Wee (7’ Bart Oerbekke), Floris oude Nijhuis, Thijs Kamphuis.

Verslag:

Organiserend vereniging Sparta Enschede was de volgende tegenstander. Bij beide ploegen leek de scherpte er wel af. De maker van de eerste goal leek ook af te stevenen op de overwinning, zo’n wedstrijd was het. Gelukkig was MVV’29 de maker van de 1-0. Bart Oerbekke gaf een strakke voorzet bij de tweede paal. Daar stond kilometervreter Bart Boerrigter om binnen te knikken. Dat bleek ook de eindstand. Daardoor mocht MVV’29 de laatste wedstrijd van het toernooi aantreden om te strijden om de vijfde plek.

Wedstrijd om plek vijf en zes, 15.45 uur: SKV Wageningen – MVV’29

Opstelling:

Thijs Goossen
Niels ter Wee, Nick Hofhuis, Niek Scholten Lubberink, Mart Telgenhof;
Bart Boerrigter, Daan Scholten, Milan Weiss;
Gustavo Neppelenbroek, Stan oude Avenhuis, Thijs Kamphuis.

Verslag:

Nog een keer moest het team van Tom Veldscholten zich opladen voor een wedstrijd. MVV’29 oogde meer gedreven dan de tegenstander uit Wageningen om het toernooi goed af te sluiten. Al binnen twee minuten stond MVV’29 op voorsprong. Stan oude Avenhuis schoot vanaf de zestienmeter op doel en de doelman liet de bal tussen zijn handen glippen, 0-1. Daarna had MVV’29 de overhand maar speelde het de mogelijkheden niet goed uit. Aan de andere kant redde doelman Thijs Goossen MVV’29 een aantal keren in een één tegen één situatie. Kort voor tijd maakte Bart Boerrigter op aangeven van Thijs Kamphuis de 0-2. Daarmee was de wedstrijd beslist en eindigde MVV’29 op een verdienstelijke vijfde plek.

Goede prestatie, afsluiting met een bbq

Met vijf overwinningen en twee nederlagen kan het beloftenteam van MVV’29 terugkijken op een goede dag. Helaas werd ook kennis gemaakt met de harde wetten van toernooivoetbal, doordat het onnodig in de kwartfinale werd uitgeschakeld door FC Meppel. Daarmee werd de halve finale en een plek bij de beste vier misgelopen. Toch kan MVV’29 trots zijn op deze prestatie met een vijfde plek tussen allemaal grote voetbalverenigingen. Dat het uitgeschakeld is door de latere winnaar (FC Meppel) en heeft gewonnen van de andere finalist (SVI) in de poule, bevestigt dat MVV’29 een goede prestatie heeft neergezet deze dag. De selectie en begeleiding van MVV’29 hebben de dag gezamenlijk afgesloten bij de kantine met een bbq. Voor een aantal spelers was dit de laatste Beltona Finaledag, aangezien zij de leeftijdsgrens hebben bereikt. Ook Björn Weiss heeft kenbaar gemaakt te stoppen als begeleider van de Beltona, iets dat hij jarenlang heeft gedaan. Daarnaast was dit het laatste kunstje van vertrekkend trainer Tom Veldscholten, die zo zijn periode bij MVV’29 op een positieve wijze afsloot en met frisse moed kan starten als trainer van VV Langeveen 1. Aan alle spelers, begeleiding en supporters: bedankt voor de mooie dag!

De link naar foto's van deze dag: https://photos.app.goo.gl/SS5NchBmJjcudJxNA

 

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.