compact full

17e Gemeentelijke Voetbalquiz op 3 april in De Voltreffer

2020-02-28
Op vrijdag 3 april 2020 zal voor de 17e keer de Gemeentelijke Voetbalquiz georganiseerd worden. Net als tijdens de voorgaande 16 edities is de organisatie in handen van MVV’29. Locatie? Ook net als voorheen: Sportkantine De Voltreffer in Harbrinkhoek. De organisatie hoopt er ook dit keer weer een speciale avond van te maken, waar ook voor het publiek weer iets te winnen valt.
‘Wat goed is, moet je goed houden’, is een bekend gezegde. Toch proberen Rob Reinerink, Björn Weiss en Jari Wesselink, de organisatie van de Gemeentelijke Voetbalquiz, ieder jaar te vernieuwen. Zo ook dit jaar weer. De video’s die de vragen inleiden zijn al een aantal jaren van toepassing en keren ook dit jaar terug.
 
Hopen op dezelfde spanning als de laatste jaren
Vernieuwing of niet, aan tradities wordt niet getornd. Ook dit jaar start de quiz met een ronde waarin de voetbalkennis van de voorzitters van de 9 verenigingen uit de Gemeente Tubbergen getest wordt. Voor de rest kan de organisatie nog niet teveel los laten over het programma van de avond. “De voorbereidingen zijn in volle gang en we zijn aan het kijken hoe we de avond zo attractief mogelijk in kunnen delen, waardoor het net als de afgelopen twee jaren tot diep in de finale spannend zal zijn wie er met de overwinning van door gaat”, aldus de organisatie.
 
Wie volgt De Tukkers op als winnaar?
De Tukkers uit Albergen ging vorig jaar met de beker naar huis, het jaar daarvoor wist organiserend vereniging MVV’29 voor het eerst in de geschiedenis beslag te leggen op de titel. De vraag is: wie wordt de winnaar van 2020? Weet De Tukkers de titel te prolongeren? Is sv Vasse – net als bijna ieder jaar – opnieuw een grote kanshebber? Gaat MVV’29 voor de tweede titelwinst ooit? Of staat een ander team op? Hoe dan ook, alle 9 verenigingen uit de gemeente Tubbergen zullen er alles aan doen om uitgeroepen te worden tot winnaar.
 
Doe mee aan de publieksronde en maak kans op fantastische prijzen
De Gemeentelijke Voetbalquiz zorgt jaarlijks voor een bomvolle kantine en daar hoopt de organisatie ook dit jaar weer op. Ook het publiek kan namelijk deelnemen aan de prestigieuze Skier Wöske publieksronde: ‘Viltje omhoog, viltje omlaag’. Hiermee kan ook het publiek in de prijzen vallen. De quiz start om 20.15 uur en zal omstreeks 22.30 uur afgelopen zijn, waarna er nog ruimte is voor een hapje en een drankje.

Veel vrijwilligers gezocht voor zaterdag 14 maart!

2020-02-03
Zaterdag 14 maart hebben we 40 vrijwilligers nodig voor het aan te leggen straatwerk bij de nieuwe loods, achterzijde kantine en enkele plekken meer. Het gaat om ±300m² straatwerk.
Voorbereidende werkzaamheden zijn grotendeels gedaan. Het werk op deze dag bestaat voornamelijk uit stenen opperen en straten.
Voor werkhandschoenen wordt gezorgd! Indien je een kruiwagen hebt, neem ‘m mee. Hij zal goed van pas komen.
Uiteraard wordt er ook gezorgd voor koffie, een lunch en een drankje na de tijd. Hopelijk zien wij je op zaterdag 14 maart om 8.00 uur in de kantine van MVV’29!
 
Aanmelden kan door je te melden bij:
 
Bas Klein Haarhuis
telefoon: 06 30 64 39 67
e-mail: BAJ.Klein-Haarhuis@koopmans.nl
of
Mathijs Lesker
telefoon: 06 55 39 35 70
e-mail: info@lesker-bt.nl

Gezocht verzorger/ster voor MVV29 1e elftal 2020-2021

2020-02-02
MVV’29 is op zoek naar een enthousiaste verzorger/ster voor  de verzorging / begeleiding
van het 1e elftal van MVV’29 te Harbrinkhoek op de zondag. Voor het seizoen 2020-2021 is er een vacature ontstaan.  Het 1e team speelt 3e klasse . De taak bestaat uit preventie en het verlenen van Eerste Hulp Bij Sport Ongevallen en het behandelen van  spelers vooraf aan de wedstrijd (zo nodig:  massage – tapen).   Tevens dus de beschikbaarheid voor tijdens en na de wedstrijden. 
Enige kennis van zaken is handig dus we zitten daarom te denken aan een student fysiotherapie met feeling voor de voetbal.
De verzorging op de dinsdag avond voor de training wordt verzorgd door fysiotherapeut E. Langeveld tevens coördinator  van de medische staf. Hij is tevens eigenaar van fysiotherapie Langeveld te Mariaparochie.
Voor de begeleiding is een vergoeding beschikbaar!
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met :
Erik Langeveld
0546 860399
info@fysiolangeveld.nl 
Coördinator medische staf MVV’29
 
Albert Olde Rikkert
06 – 14941287 albert@olderikkert-everlo.nl
Technisch coördinator MVV’29

MVV29 1 wint knap bij Reutum!

2020-02-02

Zondagmiddag 2 februari stond de derby tegen Reutum voor de deur. Om bij de top aan te blijven haken was het voor MVV belangrijk om in Reutum te winnen.

Om 14:00 floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Het begin van de wedstrijd was voor MVV’29, maar heel veel verder dan een paar kleine kansen kwam MVV’29 niet. Het was Reutum die de grootste kans van de 1e helft kreeg, na een vrije trap kopte een speler van Reutum de bal tegen de lat. Na een snelle uitbraak van MVV’29 was het Thijs die zijn goede poging gekeerd zag worden door de keeper van Reutum. Verder gebeurde er weinig meer in de 1e helft.

Na de rust kwam MVV goed uit de kleedkamer, en dit resulteerde dan uiteindelijk ook in de verdiende voorsprong van MVV‘29. Daan Scholten stuurde Thijs Kamphuis goed in de diepte en na een goede actie kon hij Stan oude Avenhuis bedienen, die rustig bleef en de 0-1 op het scorebord zette. Reutum ging daarna opzoek naar de gelijkmaker maar MVV’29 kwam niet meer in de problemen. Na een goede bal van Bart, ging aanvoerder Cas 1 op 1 met de keeper maar hij was niet zelfzuchtig en gaf de bal breed waardoor Bart Boerrigter de 0-2 kon maken en hiermee de eindstand bepaalde.

Al met al een verdiende overwinning. Nu op naar volgende week dan komt WVV’34 naar het frielinkpark! Aanvang van deze wedstrijd is 14:00 en we zien jullie dan allen graag langs de velden.

Beheer ballen en sleutels

2020-01-22
Leiders en (jeugd) coördinatoren opgelet!
Sinds kort wordt het beheer, onderhoud en uitgifte van ballen en sleutels uitgevoerd door Jan Goossen.
Jan is te bereiken op telefoonnummer 06 54 21 49 89.
 

Peter Voshaar vertrekt naar STEVO JO19-1

2020-01-21
Onze huidige trainer,  Peter Voshaar,  van de JO17-1 vertrekt aan het einde van dit seizoen naar de buren uit Geesteren.
 
Voor hen is het geen onbekende omdat hij in ‘t verleden daar ook al de JO 17-1 (1 jaar) en de JO 19-1 (3,5 jaar) onder zijn hoede had. Men weet daar dus wie ze binnen halen. Het is wel bijzonder op te noemen dat hij de opvolger wordt  van broer Marc die na 2 jaar stopt.  
 
Peter is aan zijn eerste seizoen bij de JO 17-1 bezig en was juist terug gekeerd op het “oude nest”. Hij is een ervaren jeugdtrainer en heeft bij MVV’29 verschillende teams onder zijn hoede gehad.
In vogelvlucht : MVV’29 JO 19-1 (3 jaar), MVV’29 JO 15-1 (1 jaar), MVV’29 3e ( 1 jaar), MVV’29 JO17-1 (8  jaar), MVV’29 1  (1/2 jaar assistent met E. Masselink),  MVV’29 JO 13-3 (1 jaar),
MVV29 JO15-2 (1 jaar) en trainer /coach van de Beloften.     
 
Daarnaast is hij al een aantal jaren trainer van de jongste jeugd op de woensdagmiddag en stage / praktijkbegeleider van de ROC studenten. De technische commissie is erg blij dat hij voor deze functie voor de club behouden blijft.
 
Het feit dat Peter bij Stevo de kans krijgt om weer met de JO 19-1 aan de slag te gaan, was doorslaggevend bij zijn keus. Peter kwam vorige seizoen over van Hellendoorn 2 .
 
We wensen Peter veel succes bij Stevo! 

Vacature trainer JO17-1 seizoen 20/21

2020-01-21
MVV’29 is voor het seizoen 2020/2021 op zoek naar een enthousiaste jeugdtrainer/ coach bij voorkeur met  Uefa C /TC III voor de JO 17-1, thans uitkomend in de hoofdklasse.
De taken omvatten o.a. de verzorging van 2 trainingen per week en de begeleiding van het team op de zaterdag.
 
We zijn op zoek naar die trainer die met ons probeert om kwalitatief het niveau van de jeugd vast te houden en waar mogelijk te vergroten. Durf jij deze uitdaging aan, stuur dan je  CV met een korte motivatie naar albert@olderikkert-everlo.nl , technisch coördinator MVV’29.
 
Voor meer informatie over deze  functie  kunt u contact opnemen met Albert Olde Rikkert, tel. 06 14941287 

 

Inning contributie

2020-01-09
Komende week worden de contributies van het seizoen 2019-2020 geïnd. Het betreft de kwartaalcontributie en halfjaarcontributie seizoen 2019-2020.
 
Mocht er in uw beleving iets niet helemaal goed gaan, neem dan contact op met ledenadministratie@mvv29.nl 
 
 
Met vriendelijke groet,
Sandra Grootelaar
Penningmeester MVV'29

Stamppotdag op zondag 19 januari

2020-01-08

Op zondag 19 januari 2020 wordt bij de voetbalvereniging MVV’29 voor de 19e keer de traditionele stamppotdag georganiseerd. Deze dag bestaat ook dit jaar uit een 7 tegen 7 voetbaltoernooi, een mountainbiketocht en een wandeltocht. Bij opgave voor één van de activiteiten even doorgeven of je gebruik maakt van het stamppotbuffet.

Voetbaltoernooi

Alle seniorenteams, Damesteams en de gehele A en B jeugd worden verwacht voor een 7 tegen 7 toernooi. De teams strijden in meerdere poules voor een finaleplek om daar te strijden voor de “cup met de grote oren” en een bijdrage voor de pot! De leiders krijgen een mail van Peter Voshaar over de indeling en aanmelding!

Start 9.00 uur. Aanwezig 8.30 uur. Kosten 9 euro (stamppotbuffet). Jeugd t/m 18 jaar 6 euro.

 

Mountainbiketocht

Voor de mountainbiketocht zijn alle leden van MVV'29 uitgenodigd. Van licht geblesseerde voetballers tot voetballers die bij het 7 tegen 7 toch meestal reserve staan en van MVV-ers die eens een andere uitdaging zoeken tot aan de vele vrijwilligers die de vereniging MVV’29 rijk is. Om enig zicht te krijgen op het aantal deelnemers aan de ongeveer 35 kilometer lange tocht over de essen en door de bossen dienen de deelnemers zich wel eerst even op te geven bij Erik Bakhuis via de mail bakhuisgeers@gmail.com of telefonisch op nummer 06-51687738.

Start 9.00 uur. Aanwezig 8.30 uur. Kosten 9 euro (koffie met broodje onderweg en stamppotbuffet) Jeugd t/m 18 jaar 6 euro.

 

Wandeltocht

Dit jaar is ook weer een wandeltocht uitgezet. Een mooie route van 1,5 uur voor de mensen die graag er op uit gaan en het leuk lijkt om mee te wandelen in deze wandeltocht. Deze wandeltocht is natuurlijk voor alle leden, sponsoren en donateurs van MVV’29, maar ook voor alle mensen uit het dubbeldorp Harbrinkhoek/Mariaparochie. Mocht je willen meedoen aan deze wandeltocht geef je dan op bij Hennie Wanschers ( h.wanschers@tele2.nl of tel. nr. 0546-707012 ) of bij Peter Voshaar (peter_voshaar@hotmail.com ) of in de kantine bij Peter Voshaar. Start 10.00 uur.

Aanwezig 9.45 uur. Kosten 9 euro (koffie met broodje onderweg en stamppotbuffet). Jeugd t/m 18 jaar 6 euro.

Na afloop van de activiteiten, om ongeveer 11.30 uur, is er voor alle deelnemers de mogelijkheid om gebruik te maken van het goed gevulde stamppot buffet.

De organisatie heeft een alternatief programma, mochten de winterse omstandigheden ons dwars zitten. Dus te allen tijden gaat de stamppotdag door voor alle activiteiten.

De organisatie gaat uit van een grote opkomst!

Nieuwjaarsreceptie MVV29

2020-01-06
Nieuwjaarsreceptie MVV’29
 
De traditionele nieuwjaarsreceptie van MVV’29 vond dit jaar plaats op zondag 5 januari. Vice-voorzitter Perry Kuiphuis nam daarbij officieel afscheid van Walter Busscher die na 8 jaar de voorzittershamer neerlegt. Namens de KNVB was de heer Ate Brunnikreef aanwezig om Walter de zilveren speld uit te reiken voor zijn jarenlange verdiensten voor MVV’29.
 
Er werd verder kort teruggeblikt op het jaar 2019 waarbij een positief financieel resultaat werd geboekt en bij de vele maatschappelijke en sportieve evenementen die bij MVV worden gerealiseerd. Ook de teamprestaties bij zowel de heren, dames als de jeugd werden kort aangeroerd.
 
Uiteraard werd er ook vooruitgekeken naar de plannen voor 2020 waarbij de renovatie van het dak van de kleedkamers en het trainingsveld in het voorjaar werden besproken.
 
De huldiging van de jubilarissen werd dit jaar verzorgd door bestuurslid Ruud Peters.
  • 25 jaar lid zijn de heren: P. Kampkuiper, K. Weinreder, M. Voshaar, S. Ten Tusscher, J. Wolters, B. Weiss, M. Pots en H. Sand
  • 40 jaar lid zijn de heren: R. Masselink, H. Evers, J. Oude Hendriksman en M. Wanschers
  • 50 jaar lid is de heer W. Horstman
  • 60 jaar lid zijn de heren: H. Wanschers, B. Haarhuis, G. Voshaar, H. Busscher, G. Telgenkamp, C. Brussche en B. Klaassen
Alle jubilarissen ontvingen een speldje, een oorkonde en uiteraard de bijbehorende bos bloemen.
 
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.