MVV 29 7 haalt kampioenschap binnen!

2010-06-03

Op maandag 2e pinksterdag heeft het 7e elftal van MVV’29 uit Harbrinkhoek de titel weten te pakken in de 7e klasse BN. Tijdens deze laatste speelronde stond er nog van alles op het spel. MVV 7 moest winnen, om zeker te zijn van het kampioenschap.

Tegenstander deze morgen was Omhoog 7 uit Wierden. Omhoog had een week eerder in het hemelvaartsweekend nog twee keer verloren van de nummer twee Luctor, dus MVV 7 wist dat het geen gemakkelijke opgave zou worden. Omhoog dat net als Luctor lang meedeed om het kampioenschap, had ook al laten blijken dat ze alles op alles zouden zetten om de competitie fair te laten verlopen.
 
MVV’29 7 speelde thuis, en bij opkomst op het veld werden zij gesteund door muziek, vuurwerk en fakkels. Ook hing er een prachtig spandoek voor “Böhme Hooligan” (vernoemd naar Heubach Hooligan). Met dit alles stond MVV 7 nog maar 1 ding te doen: winnen. Vol strijd begon het 7e aan de wedstrijd. Het publiek bleef er achter staan, en vooral bij een balcontact van Böhme leefden ze op. Na een half uur wist het 7e de spanning van zich af te gooien, en schoten ze de 1-0 binnen. Deze kwam op naam van Jeroen Meijer.
 
Met deze 1-0 voorsprong gingen ze vervolgens de rust in. Vol overgave kwamen ze ook na rust weer op het veld, maar niet zij alleen. Ook Omhoog 7 was nog even van plan om vol aan te zetten.  Dit resulteerde in kansen voor beide teams. Echter na ongeveer 70 minuten besliste MVV 7 de wedstrijd definitief. Deze keer was het Hugo Sand die een rebound wist binnen te schieten. MVV 7 wist dat het niet meer mis kon gaan, en ook het publiek wist dat het binnen was. Er werd nog het nodige gewisseld, zodat iedere speler zijn minuten kon maken, en hoogtepunt was de wissel van publiekslieveling Jeroen Egberink (alias Böhme). Onder luid gejuich ging hij van het veld af, en werd vervangen door zijn jongere broertje.
 
Na de wedstrijd barstte het feest definitief los. Op het veld werd de champagne los getrokken, en werd het publiek bedankt voor hun steun. Daarna werd het feest in de kleedkamer en op het terras voortgezet. Ook werd er bij MVV nog genoten van een heerlijke barbecue. Vervolgens is er nog een bezoek gebracht aan café de Spar, en daarna werd de weg vervolgd richting de feesttent te Albergen.
Hier is tot in de late uurtjes doorgefeest, waarna iedereen zijn bed heeft opgezocht.
 
De volgende dag stond er een fietstocht op het programma. Er werd gestart bij het Tukkerteam, waarna er een bezoek werd gebracht aan het Oale Roadhoes, café Morshuis en de fietstocht eindigde bij café Fraans Marie. Hier werd genoten van een heerlijke maaltijd, en door enkelen nog even doorgefeest.
 
Al met al dus een fantastisch kampioensfeest. Iedereen die hierbij betrokken is geweest willen wij hiervoor bedanken. In het bijzonder het kantine- en horecapersoneel, de gastspelers en onze sponsor. Op onderstaande links zijn nog foto’s te vinden van de kampioenswedstrijd en de fietstocht.
 
http://www.mijnalbum.nl/Album-DNVIE7IG-Foto's-in-Harbrinkhoek-Foto's-van-Sport-Voetbal.html

http://www.mijnalbum.nl/Album=Q3EYS7DF


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.