MVV29 wint bij RSC!

2019-09-29
Op zondag 29 september stond voor MVV’29 de uitwedstrijd tegen RSC uit Rossum op het programma.
 
Omstreeks 14:00 floot de scheids voor het begin van de wedstrijd. MVV’29 begon goed aan de wedstrijd en stond binnen twee minuten al met 0-1 voor. Uit een hoekschop van Thijs Kamphuis was het Bart Oerbekke die de bal tegen de touwen werkte.
Enkele minuten later was MVV’29 weer erg gevaarlijk. Na goede voorzet van Bart Oerbekke kon Thijs Kamphuis aanleggen voor een doelpoging, echter zag hij zijn schot naast het doel belanden.
MVV’29 kreeg hierna nog kleine kansen om de score uit te breiden maar dit lukte niet. Beide teams gingen rusten met 0-1 stand.
 
In de tweede helft was het spelbeeld niet anders dan in de 1e helft. MVV’29 had de bal en was het gevaarlijkst. Na vele kansen, waarbij zelfs het aluminium werd geraakt kwam het in de 85 minuut toch op een verdiende 0-2. Nadat doelman Thijs Goossen een goede uittrap achter de verdediging van RSC legde was het voor de ingevallen Koen ter Wee een koud kunstje om de bal achter de doelman te stiften. In de blessuretijd werd het alsnog 1-2 doordat een vrije trap in de hoek verdween. Hierna stond MVV’29 logischerwijs nog even onder druk maar RSC was niet in staat om iets creëeren.
 
MVV’29 heeft haar eerste overwinning te pakken. Volgende week staat voor MVV’29 de thuiswedstrijd tegen Reutum op het programma. Aftrap 14:00. Tot dan!

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.