13e editie Voetbaldag op 24 oktober

2019-09-27
Binnenkort is het weer zover, dan wordt voor de 13e keer de MVV’29 Voetbaldag georganiseerd. Donderdag 24 oktober (dit valt in de herfstvakantie) zal er voor de jongens en meiden van JO8, JO9, JO11, JO13, JO15 en de MO15 de jaarlijkse Voetbaldag gehouden worden, waarbij de begeleiding zal bestaan uit JO17, JO19 en vrijwilligers. Deze vrijwilligers zullen er alles aan doen om de Voetbaldag tot een fantastische dag te maken.
 
Om alvast een beetje te weten wie er allemaal aanwezig zullen zijn, vragen wij jullie medewerking. Vanaf zaterdag 28 september as. liggen alle formulieren klaar in de kantine, deze zijn voor de leiders/trainers af te halen. Willen jullie als speler je aanmelden bij jullie trainer/leider en hen €4,- overhandigen, zodat wij van elk team het geld en aanmeldingen in één keer kunnen ontvangen. Uiterlijk zaterdag 19 oktober as. dienen de trainers/leiders de aanmeldingen en de €4,- in te leveren in de kantine, zodat wij alvast een indeling kunnen maken.
 
De jongens en meiden worden donderdag 24 oktober ’s morgens om 9:00 verwacht en de eindtijd zal rond 16:30 liggen. De kinderen zullen deze dag een aantal keren drinken worden aangeboden en er wordt gezorgd voor eten tussen de middag. Mochten ze zelf wat meenemen, is dat aan de speler/ouder zelf. Als organisatie hebben wij gemeend om een kleine vergoeding van €4,- p.p. te vragen. Deze dient bij het aanmelden, bij de trainer/leider te worden betaald en zo hopen wij van ieder team alles in één keer te mogen ontvangen. De jongens en meiden moeten zelf voor kleding, voetbalschoenen ed. zorgen.
 
Wij hopen op een grote opkomst en wederom een geweldige Voetbaldag! Net als andere jaren worden er weer foto’s gemaakt om deze dag vast te leggen. Vanwege de privacywet is er het een en ander veranderd. Het kan voorkomen dat u niet wilt dat Uw kind op de foto komt, wanneer dit het geval is, neem dan contact op met Niels Wesselink.
 
Mochten er verder nog vragen zijn, neem dan contact op met Niels Wesselink (06-31178209)
 
Met sportieve groet,
Niels Wesselink
Bart Hondebrink
Mike Busscher
Thijs Kamphuis
Stan Rewinkel
Giel Leushuis

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.