Luctor de gelukkigste in derby!

2019-09-22

De eerste competitiewedstrijd van MVV’29 1 was meteen een derby tegen buurman Luctor et Emergo 1 uit Almelo. Beide teams waren voorgaand jaar nog in de 2e klasse actief.

Omstreeks 14.00 uur betraden de twee ploegen het hoofdveld op het Frielinkspark en MVV werd daarbij in de Line-up gesteund door de jongens van JO11-1. Daarna floot de scheids voor het begin van de wedstrijd. MVV was direct scherp en kwam na enkele minuten op voorsprong. Het was voor Stan Oude Avenhuis eenvoudig binnentikken na goed voorbereidend werk van Bart Oerbekke. MVV verzuimde hierna door te drukken. Luctor et Emergo kwam op gelijke hoogte na een goede aanval over rechts. MVV liet zich niet van de wijs brengen en drukte door. De 2-1 was verdiend en kwam voort uit een scrimmage voor de goal van de gasten. De rust werd uiteindelijk met een 2-2 stand bereikt, nadat een speler van Luctor et Emergo een schot op goal wist te verlengen.

In de tweede helft wist MVV niet door de stugge defensie van Luctor et Emergo te komen. Aan de andere kant viel de goal wel. Enigszins gelukkig viel de bal voor een middenvelder van de ploeg uit Almelo en die schoot de 2-3 binnen. MVV ging vervolgens vol op de aanval, maar wederom viel de goal aan de andere kant. In de slotfase kwam MVV via een kopbal van Ramon Lesker nog terug tot 3-4. Ondanks enkele kansen bleef het hierbij en was een teleurstellende nederlaag een feit.

Zo beleeft MVV een valse start in de 3e klasse. Volgende week wacht voor de manschappen van Marcel Oude Nijhuis een uitwedstrijd bij RSC in Rossum. Aanvang 14.00 uur, tot dan!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.