MVV29 uitgeschakeld voor de beker

2019-09-16

MVV begon sterk aan de wedstrijd met veel samenspel op het veld. In de 20 min kreeg Thijs kampuis een kans op te scoren en die maakte hij ook mooi af, 0-1 MVV.

MVV was lekker aan het voetballen de verdediging stond als een huis. Vroomshoop werd niet gevaarlijk dus kon MVV mooi blijven counteren via de buitenspelers. In de 24 min kreeg Thijs kampuis de bal via de zijkant hij gaf hem voor en Nick Hofhuis stond klaar om hem binnen te schieten en die vloog er via een mooie aanval ook in en zo werd het 0-2 voor MVV. Vroomshoop wilde best voetballen maar ze kwamen bij MVV er maar niet door. In de 34 min. kreeg Thijs kamphuis de bal, hij ging buiten de speler om en gaf hem voor. De keeper van Vroomshoop wou er bij maar hij werd gehinderd en de bal kwam voor de voeten van Daan scholten die hem binnen kon schieten 0-3 MVV. Stan Oude Avenhuis heeft een grote kans gemist was wel een doelpuntje waard, hij zal toch een keer moeten scoren!.

Met 0-3 gaan we rusten.

We gaan weer verder met de 2e helft MVV is van plan om te gaan

Met paar minuten spelen kreeg Vroomshoop een grote kopkans, en die ging er dus 1-3

Met een half uurtje spelen kreeg MVV een mogelijkheid om te scoren en in de 79e min via een assist van Bart boerighter en het was Daan Scholten, die hem keurig afrondde en op MVV op 1-4 zette. In de 88 min scoorde  de thuisploeg nog een keer met een prachtig afstandschot en zo stond er een paar minuten voor tijd de 2-4 op he scorebord. Toch was het MVV’29 met het slotakkord en zette na een goede wedstrijd de eindstand van 2-5 op het forumulier.

MVV’29 verliest laatste poule wedstrijd en is uitgeschakeld in de beker.
Zondag 15 september stond voor MVV’29 de laatste poulewedstrijd op het programma tegen SC Overwetering.

Om 14 uur begon de wedstrijd. MVV’29 begon niet goed aan de wedstrijd, al binnen 10 minuten stond de 0-1 op het scorebord en moest het noodgedwongen zijn keeper na een blessure wisselen.

Enkele minuten later werd het 0-2 doordat een bal ongelukkig op Cas zijn voet werd geschoten en hierdoor achter de eigen doelman eindigde. Op slag van rust kreeg een MVV’29 een reuze kans op de aansluitingstreffer echter zag het de bal op de lat belanden.

In de tweede helft begon MVV’29 iets beter. In de 55e minuut werd het na een goed lopende aanval 1-2 door een ouderwetse punter van Gijs Oude Munnink. Hierna kreeg Overwetering weer het overwicht in de wedstrijd en scoorde vervolgens de 1-3 en 1-4. MVV’29 kreeg nog enkele kleine kansjes op een treffer maar dat mocht niet baten. Hierdoor bleef de eindstand op 1-4.

Na twee overwinningen en een 1-4 verlies is MVV’29 uitgeschakeld in de beker. Volgende week staat de eerste thuis competitiewedstrijd op het programma tegen  Luctor et Emergo. Aftrap 14:00. Tot dan!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.